Táncpartnerét viszi nyaralni Szabó Győző?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Karcagi Dalma nyeremény nyaralás Szombat esti láz Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először tűnt fel a képernyőn egy fiatal táncosnő, Karcagi Dalma, aki Szabó Győzőt viszi táncba a Szombat Esti Lázban. A színész és a 22 éves egyetemista nagyon jó baráti kapcsolatot alakított ki egymással.

Honnan került elő és ki ez a csodaszép, kedves fiatal lány, aki ilyen remek párost alkot a parketten Szabó Győzővel?

"Váratlanul csöppentem a médiába, itt nekem minden új. Egyszercsak csörgött a telefonom, hogy menjek az RTL Klub székházába meghallgatásra. Azt sem tudtam, merre induljak el, kit kell keresnem, azt meg pláne nem, hogy hogyan merült fel az én nevem. Azt gondoltam, hogy a tánckarba keresnek táncosnőt, vagy egy asszisztensi állás üresedett meg. Bármelyiknek örültem volna, az fel sem merült bennem, hogy a Szombat Esti Lázba kérnek fel. Amikor az első próbára hívtak, azt hittem, álmodom. Már kislányként arra vágytam, hogy kigyulladnak körülöttem a fények, három sminkes készíti az arcomat, a fodrász megálmodja a frizurámat, gyönyörű ruhába bújok és forog a kamera. Mindez egy csapásra megvalósult" – kezdett bele Dalma, aki 2 éves volt, amikor az első lépéseket megtette a balett-teremben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A magasugrástól a ritmikus sportgimnasztikán át mindent kipróbáltam, de a fő irány végül a versenytánc maradt. Már öt éve versenyzem, mellette tanulok. Az ELTE jogi karára járok és a Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára. Volt olyan félév, amikor párhuzamosan csináltam a két egyetemet, de amióta komolyan beindult a tánc halasztgatok. Amikor másnak a pihenés következik, nálunk, táncosoknál akkor jön az igazi munka, éjjel, vagy éppen ünnepnapokon. Kérdés, hogy feláldozza-e az ember a szenvedélyéért az egész életét. Sokszor elgondolkoztam ezen és mindig arra jutottam, hogy igen. Csodálatos dolog, hogy ennyire tudok lelkesedni valamiért" - mesélte Dalma, aki Győzővel több adást is megnyert.

/1405/Szab_2014516133924

"Győző szuper partner, szoktunk is viccelődni, hogy olyanok vagyunk, mint apa és lánya. Segít, tanítgat, hogy hogyan kell viselkedni bizonyos helyzetekben, tanácsokkal lát el. A táncban viszont én fogom a kezét. Jól működünk együtt, a csillagok is jól álltak, amikor mi egymásra találtunk" - lelkesedett Dalma, aki nem is mer arra gondolni, hogy megnyerhetik a versenyt.
„Igyekszem erre nem is gondolni, ne tegyen rám ez a gondolat egy plusz terhet. Igyekszem mindent ugyanúgy csinálni, mint a korábbi adások során, megélni a pillanatot. Azért néha viccelődünk, hogy mire költenénk azt az egymilliót. Győző azt javasolta, hogy utazzunk el Kubába és nézzük meg, hogyan kell ezt a latin táncot igazából táncolni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.