Vastag Csaba és Aurelio is mehet a dzsungelbe parádézni

Forrás: RTLKLUB -
Vastag Csaba Celeb vagyok ments ki innen ValóVilág 6 Aurelio Vadon Jani Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen új évadába már keresik a szereplőket.

Ahogy a Life.hu is megírta, az RTL Klub ősszel újra indítja nagysikerű celebkínzó műsorát. Az első hírek arról szóltak, hogy Vajna Tímeának is szerepet szánnak a műsorban, most pedig újabb nevek szivárogtak ki, akik mehetnének a madárpókok közé – tudta meg az Origo.hu.

Forrás: RTLKLUB

Az első X-Faktor győztese, Vastag Csaba és a legutóbbi Való Világ nyertese, Aurelio is mehet a dzsungeles valóságshow-ba. Az Origo úgy értesült, hogy előbbit már meg is keresték, utóbbi pedig szóba jött a kreatív osztályon, bár az RTL ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta.

Az első szériát a helyszínen Sebestyén Balázs és Vadon János vezette. Lilu pedig a minden nap Budapestről jelentkező Délutáni dzsungelparti Liluval című talkshowt vezette. Az még egyelőre nem derült ki, a műsorvezető stáb marad-e az eredeti felállásban.

Nehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huVisszatér a Barátok köztbe Ábrahám Edithttp://www.life.hu/bulvar/20140520-a-baratok-koztbe-visszater-a-berenyi-claudiat-alakito-abraham-edit.htmlA sorozat Berényi Claudiája két napot újra a csapattal forgathatott.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoGyőzike átköltötte a Modern Talkingothttp://www.life.hu/bulvar/20140520-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-modern-talkingot-enekelt.htmlA showman kedvenc számát énekelte óbégatta a mikrofonba az Édes Élet legutóbbi adásában. Ettől besírsz!TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.