Kiss Ramónát átejtik kollégái

Forrás: Kiss Ramóna/Facebook -
átverés beosztás forgatás Barátok közt Kiss Ramóna késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja notórius késő, így a stáb kénytelen cselhez folyamodni.

Kiss Ramóna már 12 éve alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. De még ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy megszokja a pontos érkezést. A színésznő egyszerűen képtelen időben megjelenni. Azt mondja, szerinte ez nála betegség.

Forrás: Kiss Ramóna/Facebook

Állandó késése ellen először szóban lépett fel a produkció vezetősége, de amikor látták, hogy mindez hatástalan, egy speciális módszert fejlesztettek ki Ramóna számára. „Rossz beosztást kapok, amin sokkal korábban vannak az én jeleneteim megjelölve, mint a valóságban. Ám egy idő után erre rájöttem, így most már cserélgetik. Pontosabban van, amikor a helyes időpont szerepel a papíron, és van, amikor a sokkal korábbi. Így aztán végképp nem tudom, hogy mikor késem el és mikor nem" – magyarázta a Borsnak Rami, aki jelenleg egyedül él.

Bár több cikk is megjelent arról, hogy egy közismert üzletember mellett talált rá a boldogság, de erről a kapcsolatról egyelőre nem szeretne beszélni.

Gyurcsík Tibi a legjobbak között a szlovák X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-gyurcsik-tibi-az-x-faktor-egykori-versenyzoje-a-legjobb-hat-koze-kerult-a-cseh-es-szlovak-kozos.htmlA legjobb hat közé szavazták a nézők Gyurcsík Tibort, így egy lépéssel közelebb került a cseh és szlovák közös X-Faktor megnyeréséhez. TV + BulvárRTLKLUBMeglepetés-cunami a SZEL fináléjábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-finalejaban-a-zsuri-is-tancra-perdul.htmlSzombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! TV + BulvárOrigoMegverték Aurelióthttp://www.life.hu/bulvar/20140523-aurelio-a-valovilag6-gyoztese-ismet-botranyba-keveredett-mert-baratja-csajara-hajtott-ra.htmlA ValóVilág 6 győztese nem bír a vérével és elcsábította barátja kedvesét. A liezonnak verekedés lett a vége.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.