Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi sorozat erőszak sérülés Száraz Dénes Betty Tanakis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megalázó és kellemetlen szituációba keveredett Szabó Zsófi, azaz a Jóban Rosszban sorozatban megformált karaktere, Betty. A lány a Balázst alakító Száraz Dénessel kerül heves vitába, ami odáig fajul, hogy Betty súlyos fejsérülést szenved.

A történet szerint Bettyt menekíteni szeretné Balázs, ám a lány ellenáll, már nem hisz szerelmének, aki annyiszor becsapta őt. Heves vitába keverednek, majd tettlegességig fajul a veszekedés: Betty egy deszkával próbálja fejbe ütni Balázst, ám végül a férfi felülkerekedik. A lány elesik, és csúnyán beüti a fejét az ágy sarkába.

Forrás: Éder Krisztián

"Minél kevésbé mindennapi a történet, szerintem annál nagyobb kihívás eljátszani egy színésznek. Ilyenkor nincs saját tapasztalata az embernek, inspirálódni kell, és teljesen átszellemülni. Hálás vagyok a produkciónak, hogy Betty ilyen helyzetbe került és egy új oldalát mutathatom meg"nyilatkozta korábban a szerepéről a Borsnak Zsófi.

A jelenet nemcsak Zsófinak, de Dénes számára is igazi kihívást jelentett, hiszen amellett, hogy hitelesen kellett adniuk a karaktert, ügyelniük kellett a partner biztonságára is. A sorozat rendezői szakemberek segítségét is kikérték.

"Ez a jelenet az egyik legbonyolultabb kivitelezést igényli, ezért kaszkadőrök mutatták meg nekünk a megfelelő mozdulatokat és reakciókat. Itt nem elég a lendület hevében megjeleníteni a karaktert, hanem hidegvérrel kell úgy rátámadnom Zsófira, hogy az hiteles is legyen, de ő se szenvedjen valódi sérülést. Ezért ezt a jelenetet többször is felvettük"árulta el Száraz Dénes, aki bár egyelőre búcsúzik a sorozattól, a nyár közepéig még biztosan képernyőn lesz.

Meglepetés-cunami a SZEL fináléjábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-finalejaban-a-zsuri-is-tancra-perdul.htmlSzombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! TV + BulvárOrigoTovább folytatódik az Aurelio-balhéhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-gyoztese-aurelio-allitja-nem-balhezott-a-bajai-gyorsetteremben.htmlAhogy a Life.hu megírta, szinte még ki sem jött a ValóVilág villájából, máris botrányba keveredett Aurelio. Egy gyorsétterem pincérnője azt állítja, a valóságshow győztese minőíthetetlen módon viselkedett. TV + BulvárOrigoSzakításukat magyarázza Cseke Katinka és Olaszhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-cseke-katinka-es-olasz-szakitasukrol-beszeltek-az-aktivban.htmlA bulvárlapokban több hete bérelt helye van Cseke Katinkának és (ex)párjának, Olasznak. Most a TV2 Aktívjában szólaltak meg, arról beszéltek, mi tehette tönkre a kapcsolatukat. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.