Ezért késik ByeAlex könyve

Forrás: Facebook/ByeAlex -
regény Eurovíziós Dalfesztivál könyv ByeAlex késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál tavalyi magyarországi indulója elhatározta, könyvvel rukkol elő. Az írás azonban lassabban halad, mint ahogy gondolta.

ByeAlex már megegyezett a kiadóval, de mivel csúszik a könyvvel, várniuk kell az olvasóknak az „Özséb, egy öngyilkos Miskolcon" című műre.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Kicsit elcsúsztam a regényem leadásával, de hamarosan a kiadóhoz kerül a kézirat. Ennek a könyvnek semmi köze a ByeAlex produkcióhoz. Ezért, kérem azokat, akik engem ByeAlex alapján hinni vélnek valamilyennek, azt engedjék el, mert ez a regény nem lesz olyan. Ezt a regényt nem ByeAlex, hanem én, Márta Alex írom" – szögezte le közösségi oldalán az énekes.

Börtönbe küldték az alkotók a Jóban Rosszban sztárjaithttp://www.life.hu/bulvar/20140527-a-joban-rosszban-sorozat-sztarjai-bortonben-forgatnak-nehany-jelenetet-uj-szereplok-is-erkeznek.htmlA cellák mögött zajlik a TV2-n futó sorozat egy-egy jelenete. Közben új szereplők is érkeztek.TV + BulvárOrigoCsonka András vezeti az RTL Klub reggeli műsoráthttp://www.life.hu/bulvar/20140527-csonka-andras-a-szombat-esti-laz-zsurizese-utan-az-rtl-klub-reggeli-musorat-vezeti-a-heten.htmlA Szombat Esti Láz zsűrizése után az RTL Klub reggeli műsorát vezeti a héten – írja az Origo. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.