Nem kapta meg a kocsiját VV Aurelio

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
nyeremény VV Aurelio gépkocsi édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakásába már beköltözhetett, viszont nem kapta meg a kocsiját VV Aurelio - tudta meg a Life.hu.

A VV6 győztese bármennyire is szeretné megmutatni nyereményét, a budapesti kis lakást Baján élő édesapjának, egyelőre nem tudja ezt megtenni. A 74 éves férfi nem szívesen ül be ismeretlen sofőr autójába, fia pedig egyelőre nem tudja a fővárosba fuvarozni. Ugyanis nem kapta még meg a kocsiját, amit a győzelem után megcsodálhatott a villánál, de haza egyelőre nem vihette.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
Különös előnyökhöz jut VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140526-vv-zsofi-arca-lett-egy-divatmarkanak-es-nem-kell-sorban-allnia-a-pisileshez.htmlVV Zsófi bár nem vitt mindent, mégis ő a ValóVilág egyik legnagyobb nyertese.TV + BulvárOrigo"VV Aurelio alatt süllyed a hajó" - Bulvárkoktél Hegyi Rolivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-a-life-hu-bulvarkoktelja-hegyi-rolival-a-b-the-first-tehetsegkutato-zsuritagjaval.htmlHa kíváncsi vagy, mi történt a héten a celebvilágban, de nincs időd olvasgatni, akkor neked készült a Life.hu rendhagyó bulvárkoktélja Hegyi Rolival. A B the First online tehetségkutató zsűritagja (itt ismerheted meg) a legfontosabb híreket 43 másodpercbe sűrítette.TV + BulvárOrigoMi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.