Debreczeni Zita államvizsgázik, hivatalosan is fotós lesz

Forrás: Noguchi -
államvizsga fotó Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget dolgozik fotósként az egykori modell, Debreczeni Zita, akivel lassan megbarátkozik a szakma is. Heteken belül államvizsgázik és hivatalosan is fotósnak mondhatja magát. 

A privát szférában, a babafotók készítésénél nagyon kapós Debreczeni Zita, akit egyre többet hívnak hivatalos fotózásra is. Zita ezért úgy döntött, az egész nyarat a munkájának szenteli.

„Így alakult a nyári időszak, vannak megkereséseim, amit nem is szeretnék visszamondani. Úgy érzem, hogy kezdenek jobban elfogadni, mint fotográfus, bármi ilyen munkával megbíznak, azt elvállalom. Egy hónap múlva diplomázom, már a szakdolgozatomat is leadtam. A nő ábrázolásáról írtam, mennyire változott meg a női ideál. Kifejtettem, hogy régen nem a fogyókúrázásról szólt az élet, de jött egy hatalmas változás és a vékony nő lett a divatos, mindenki fogyókúrázni kezdett. Górcső alá vettem a magyar divatot, interjút készítettem Bíró Icával, Sütő Enikővel és Ungár Anikóval. Most fotózom a diplomamunkámat, a gyermekszépségverseny a témám. Suli mellett pedig dolgozom" - árulta el Zita egy rendezvényen, ahová őt kérték fel fotósnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.