Benkő Dániel nők TV2 lantművész Gáspár Győző udvarlás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szereplőként mutatkozik be az Édes Életben Benkő Dániel, aki azt ígéri, magát fogja adni és minden nőnek udvarolni fog. 

Dániellel mindig élvezet beszélgetni, mert azon riporteralanyok közé tartozik, akik feldobják az újságíró napját. Most sem volt ez másképpen, amikor éppen "édes életében" zavartam meg a svábhegyi trubadúrt.

Forrás: RTLKLUB

„Az én életem a legédesebb élet, hiszen szabadon, korlátok nélkül élek. A felvételeken csak magamat kellett adnom és úgy vagyok hiteles, hogy közben profi vagyok, akinek el kell felejtenie a profizmusát" – kezdte a lantművész, akit egyáltalán nem zavar, hogy a magamutogató Berkivel vagy Győzikével került egy műsorba.

„Nem vagyunk egy légtérben, úgy vagyunk, mint a szomszédok, mindenki éli az életét, hozza a maga történetét. Különálló életek ezek, amelyek akár a szomszédok, a nap egy bizonyos pontján összetalálkoznak" – magyarázta Dániel, aki a műsorban a nőknek elégtételt ad, a férfiaknak példát mutat.

„Meg szeretném mutatni, hogyan kell imádni a nőt. A világ összes nőjét helyzetbe kell hozni, feltuningolni. Mindegy, hogy fiatal, idős, szép, csúnya udvarolni kell neki, bókolni elvarázsolni. A mai férfiak ezt nem tudják, ezért megmutatom meg nekik" – mondta az Édes Élet újdonsült sármőre.

Furcsa bulival haknizik Benkő Dánielhttp://www.life.hu/bulvar/20140526-benko-daniel-lantmuvesz-megtermekenyito-bulit-szervez-amelyet-barki-megrendelhet-szazezer-foritnert.htmlMegtermékenyítő partit hirdet Benkő Dániel, amelyet bárki megrendelhet 110 ezer forintért. TV + BulvárRTLKLUBA véres támadásról vallott Shodeinde Dorkahttp://www.life.hu/bulvar/20140604-shodeinde-dorka-az-x-faktor-enekesnoje-veres-sokkolo-tamadas-aldozata-lett-amirol-reszletek-meselt.htmlAz X-Faktorból megismert énekesnőt a hétvégén pohárral arcon csapták. A sokkoló támadásról a Fókuszban mesélt Dorka.TV + BulvárRTLKLUBNaptárfiú lesz Győzikébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-elet-sztarja-naptart-keszit-focicsapataval-szexi-lanyokkal-fotozkodott.htmlA showman és focicsapata egy fotózáson vett részt. A forró képek egy naptárba készülnek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.