Nem akar menedzsert VV Aurelio

Forrás: Life.hu -
nyertes menedzser VV Aurelio VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalad a szekér a VV nyertesével, Aurelióval, szinte minden hétvégén sztárvendégként számítanak valahol a bajai fiúra. Egyelőre egyedül is remekül boldogul az élete menedzselésében a 23 évesen 4 hónap alatt lakáshoz, autóhoz (egyelőre nem) jutott és havi 1 millió forintot kaszáló VV6-nyertes.

Haknikirály lett Aurelio, akit minden hétvégén nagy szeretettel várnak a szórakozóhelyek. Egyelőre bírja egyedül is a sok fellépés menedzselését, nem akarja az életét rábízni egy idegen menedzserre.

Forrás: Life.hu


"Két hónapom előre be van táblázva minden hétvégére. Nemcsak itthon szeretnének élőben is látni a VV rajongói, hanem külföldön is, hívtak már Romániába is. Nincs menedzserem, egyedül kezelem a dolgaimat. Aki meg akar találni, az betelefonál az RTL Klubba és elkéri a számomat, vagy a közösségi oldalon megtalál. Nem kell ehhez egy külön ember, eddig tökéletesen működik a rendszer. Ha egy nap mégis szükségem lesz menedzserre, akkor csak valamelyik bizalmasom jöhet szóba, az apám vagy az egyik legjobb barátom. Biztosan nem bízom ismeretlenekre a pénzemet, nem tudnék olyan emberben bízni, akit nem ismerek alaposan" - osztotta meg velünk elképzeléseit Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.