Boggie külföldön tarol, itthon nem kell

Forrás: Ringier -
Boggie siker énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es BRAVO Otto-díjátadón az év videoklipjéért kapott díjat Boggie. A Parfüm című dal videója hatalmas sikert aratott Magyarországon, de külföldről is szép számmal gratulálnak a "photoshopos lány"-nak.

Két országban építi zenei karrierjét a fiatal énekesnő, akinek speciális zenei világa kilóg a magyar rádiók zenei kinálatából, így nem is játsszák a dalait. Külföldön viszont keresett, bár ott is inkább interneten terjednek a dalok. Boggie az amerikai billboard lista harmadik, és egy másik kategóriában a 17. helyet hódította meg, álma, hogy külföldön és itthon is karriert építsen. Ehhez viszont olyan dalokra van szükség, amik mindenhol népszerűek.

Forrás: Ringier

Az énekesnő ma már megszokta a felhajtással járó figyelmet, és várja az új kihívásokat: „Nagyon nagy felelősségnek érzem a sikert, és mindemellett nagy boldogságnak is. Mindig erről álmodtam. Kislánykorom óta szerettem volna énekelni, és már öt éve építgetem a karrieremet. Úgy érzem, elég érett vagyok erre a dologra, és teljes mértékben el tudom viselni ezt a felhajtást. Engem az tesz boldoggá, hogy ennyi embernek mosolyt csalok az arcára, és mi másért csinálná az ember, ha nem ezért. Most építgetem a kapcsolataimat. Elképesztő sok megkeresést kapok, lassan nem is látjuk a fától az erdőt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.