Fenyő Iván új életre vágyik

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
Brazília élet színész gyógyító dzsungel Fenyő Iván jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nemrég a dzsungelben járt, ahol teljesen megváltozott a gondolkodása és rájött, milyen életet szeretne élni.

Fenyő Ivánt jógamestere vitte el a brazil dzsungelbe egy gyógyítóhoz, Joao de Deushoz, akinél van, hogy ezren állnak sorba – írja a Best.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

„Az is megfordult a fejemben, hogy ott maradunk, de aztán persze hazajöttem, hiszen vártak az elintéznivalók. A testemre azonban nincs jó hatással az itthoni lét. Alighogy hazajöttem, beállt a derekam. Újra meg újra megfordul a fejemben, hogy minél többször vissza kellene mennem. Ki tudja, lehet, egyszer úgy döntök, hogy kint is maradok" – elmélkedett Iván. Nekünk hiányozna, ha elmenne!

Újabb pletyka Schumacherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-michael-schumacher-forma-1-pilotarol-azt-pletykaljak-hogy-atszallitottak-egy-nemetorszagi-korhazba.htmlPár napja hírzárlatot rendeltek el a kómában fekvő Forma-1-es pilóta ügyében, most azonban az a hír reppent fel, hogy átszállították másik kórházba.TV + Bulvár--Szabó Győző nem féltékeny Rezes Juditrahttp://www.life.hu/bulvar/20140605-rezes-judit-a-szombat-esti-laz-gyoztese-szerint-parja-szabo-gyozo-nem-feltekeny-sikerere.htmlRezes Judit, a Szombat Esti Láz győztese azt mondja, győzelme miatt párja nem érez féltékenységet. A show után most minél több időt szeretnének kisfiukkal tölteni.TV + BulvárOrigoKidobták Pákót a lakásból, ahol élthttp://www.life.hu/bulvar/20140605-fekete-pako-mulatos-enekest-sogornoje-kilakoltatta-a-lakasabol.htmlHárom év után kényszerkijelentéssel költöztette ki Fekete Pákót a sógornője.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.