Csobot Adél kalapban, Katy Perry kendőben szexizik

fotó Csobot Adél katy perry szelfi Nyár selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre, itt a nyár! Hogy ezt elhiggyük, arról nemcsak a hazai sztárok, hanem a külföldiek is gondoskodnak. Tele van a net nyaralós, bikinis, vízparton vagy napozás közben készült fotóval.

Pucér váll és valami fejfedő. Ez a koncepció köti össze Csobot Adél és Katy Perry fotóját. A két énekesnő az Instagram-követőik legnagyobb örömére szelfiztek egy nagyot, mi pedig megosztjuk veletek. Először Katy Perry képét:

Forrás: Instagram

Aztán Csobot Adél kalapos cukiskodását:

Forrás: Instagram

A kalap egyébként kihagyhatatlan kiegészítő a vízparton, de a városi nyár egyik alapkelléke is - nyaraláskor mindenképp csomagold el! Nemcsak a lenge nyári ruhával alkotnak tökéletes párost, hanem a szexi bikinivel vagy egy sportosabb összeállítással is.

Egyébként a sztárok közül nem Adél az egyetlen, aki a vízparton töltötte a pünkösdi hosszú hétvégét. Így tett Dér Heni, a bikinis fotót posztoló Sarka Kata, vagy a héten visszatért Szabó Zsófi is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.