Vastag Csaba mégsem megy a dzsungelbe

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor Vastag Csaba Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor első győztese visszautasította az RTL Klub több milliós ajánlatát és nem megy a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai közé rettegni a dzsungelbe.

Vastag Csaba annyira elfoglalt és annyi lekötött munkája van, amit már nem tud lemondani, ezért nem vállalja a dzsungelélményt. Az énekest kérték fel ugyanis a Casanova című night musical főszerepére, amit nem szeretne visszamondani. Emellett külföldi karrierjét is felfuttathatja, mert egy nemzetközi koprodukcióban készülő filmben kapott szerepet egy világsztár oldalán. Mivel Csabi itthon a legkeresettebb sztárok közé tartozik, az RTL Klub is vélhetően ehhez méltó gázsit, 10 millióhoz közelítő összeget kínált neki a dzsungelkalandért, de úgy tűnik, a két másik nagyprodukció ajánlata is felveszi ezzel a versenyt. Arról már nem is beszélve, hogy koncertekkel is be van táblázva a naptára – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Csaba szívesen próbára tette volna egy ilyen nagy sikerű produkcióban magát, főleg mert tudja, mennyi mindent köszönhet az RTL Klubnak" – magyarázta Posztobányi Andor, Vastag Csaba menedzsere. „Nem a pénz miatt teszi, hiszen a tapasztalatok szerint az ilyen műsorok után nagyon megnövekszik az érdeklődés a résztvevők iránt" – mondta a menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.