Az X-Faktorban dolgozik majd VV Viki

Forrás: RTL 2 -
X-Faktor ValóVilág6 VV Viki szerkesztő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugalom, nem énekelni fog! Az egykori villalakó szerkesztő lesz a 2014-es tehetségkutatóban.

Az X-Faktorban folytatja televíziós pályafutását VV Viki. A ValóVilág6 egykori szereplője, aki jócskán meghízott a villalét alatt, segédszerkesztőként dolgozik a műsorban.

Forrás: RTL 2

„Két hete kezdtem a munkát, és nagyon élvezem. Persze rengeteget kell még tanulnom, sok feladat áll előttem, de nagyon hálás vagyok az RTL Klubnak, hogy rám bíztak egy ilyen feladatot" – mondta a Blikknek a lány, aki annak is nagyon örül, hogy jól fogadták a kollégák. "Mindent megteszek, hogy megfeleljek. Szerencsére nagyon érdekel a munka, izgalmasnak tartom. Most már bevallom, amikor harmadik helyezettként estem ki a VV döntőjén, nagyon elkeseredtem, szerettem volna megnyerni a főnyereményt. Arról meg nem is mertem álmodni, hogy kapok egy ilyen lehetőséget, nem szeretném elszúrni" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.