Nem érdekli a rajongókat Nagy Feró és Deák Bill Gyula

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
lemondás Deák Bill Gyula érdektelenség fellépés Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdektelenség miatt lemondták a zsámbéki Rock-Blues Fesztivál a szervezők, amelyen mások mellett Deák Bill Gyula és Nagy Feró is fellépett volna.

A háromnaposra tervezett rendezvény iránt annyira nem volt érdeklődés, hogy a szervezők az utolsó pillanatban lemondták a zárónapra a vasárnapi fellépőket, akik így igen kellemetlen helyzetbe kerültek – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„A vasárnapi koncert délelőttjén tájékoztatták a zenekart, hogy az estére meghirdetett buli elmarad" – árulta el Kiss Zsuzsanna, a Beatrice sajtósa. „A szervezők azt mondták, hogy a pénteki és a szombati rendezvények még lementek, de a szponzorok váratlan visszalépése miatt nem merte bevállalni a programsorozat harmadik, legköltségesebb napját".

„Csalódottak vagyunk, mert lett volna bőven koncertfelkérésünk vasárnap estére. Nem tudom, hogyan fognak minket kárpótolni" – mondta Deák Bill.

A szervező nem kertelt az okokat illetően. „Sajnos tényleg érdektelenségbe fulladt a fesztivál, ezért mondtuk le a fellépőket, de nem kell aggódni, mindenki ki lesz fizetve, akikkel szerződést kötöttünk" – árulta el a szakmában csak Vigyoriként ismert fesztiválszervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.