Pazar legénybúcsút tartott Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
esküvő Pamela hölgy legénybúcsú pazar Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc hölggyel lepték meg Berki Krisztiánt barátai, aki egy medencés partin ünnepelte legénysége utolsó napjait.

Fergeteges legénybúcsút szerveztek barátai Berki Krisztiánnak: DJ Junior, testvére, Norbi és Dynamic egy medencés csodapalota udvarán ünnepelte meg, hogy Berki augusztusban oltár elé vezeti Hódi Pamelát. A partiról számos kép felkerült a világhálóra, így hamar kiderült, bikinis cicababákban sem volt hiány. Egyikük Berkiről az alábbi kommentet írta a képük alá: „Engem Berki végig oltogatott, botrány lesz, már előre félek!" – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Hogy a bulin történtek nem maradtak titokban, arról elsősorban Dynamic tehet. A rapper elmondta, hogy többször könyörgött már Krisztiánnak, gondolja át, valóban akarja-e az esküvőt.

„Tudom, miről beszélek. Egyrészt én már kétszer voltam nős, másrészt ismerem Krisztiánt. Állandóan flörtöl, ismerkedik. A legénybúcsún is ezt tette a lányokkal, sőt, párszor el is tűnt a szemünk elől. Megvádolni nem akarom, de egy biztos: el fognak válni Pamelával. Néha azt érzem, hogy csak az imázsa miatt játssza ezt az esküvősdit"" – magyarázta a szókimondó zenész.

Az egyik szemtanú a lapnak azt is elmondta: a kilenc lány egyike sem unatkozott.

„Természetesen ők is ingyen ehettek, ihattak, de Krisztián adott nekik feladatokat külön-külön is. Kettőnek folyamatosan őt kellett masszíroznia, kettő a DJ-pultban zenélt, kettőnek pedig végig arra kellett figyelnie, hogy Krisztián mit kér enni, inni. Három lány táncolgatott, pancsolt a medencében. Látszólag mindenki nagyon oldott hangulatban volt" – mesélte a neve elhallgatását kérő forrás.

Berki Krisztiánék kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140613-berki-krisztian-es-pamela-kituztek-az-eskuvo-idopontjat-az-edes-eletben.htmlAz egykori Fradi-vezér és kedvese augusztus 3-án áll az oltár elé. Pamela már nagyon készül a jeles eseményre és felveszi Krisztián nevét is.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián őrjöngötthttp://www.life.hu/bulvar/20140606-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-orjongott-kiderult-pamela-intezte-aranytombje-ellopasat.htmlAz Édes Élet sztárja teljesen kibukott, amikor megtudta, igazából mi történt a széfjével és a benne lévő aranytömbbel. Korábban azt hitte, betörtek hozzá. Hát nem.TV + BulvárOrigoEllopták Berki Krisztián aranytömbjéthttp://www.life.hu/bulvar/20140602-berki-krisztianhoz-betortek-elloptak-kislanya-natasa-zselyke-keresztelojere-vett-aranytombjet.htmlAz egykori Fradi-vezér kislánya keresztelőjére vette a pazar ajándékot, most azonban lába kélt. Az Édes Élet sztárjához ugyanis állítólag betörtek. A TV2 kamerája éppen ott volt, amikor Berki hazatért a kifosztott lakásba. Reméljük, a herevasaló nem tűnt el! :)TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.