Friderikusz nem vállal több évadot Az ének iskolájából

Forrás: TV2 -
TV2 Sztárban sztár Az ének iskolája Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kiszáll a produkcióból. Szóba került a Sztárban sztár újabb évadánál is, de azt sem vállalta.

„Írásban bejelentettem, ha lesz jövőre is Az ének iskolája, azt már nem kívánom vezetni, mert az idei sorozatban több mindennel nem értettem egyet, de ezt nem különösebben méltányolták" – mondta az Origónak Friderikusz Sándor, aki műsorvezető-osztályfőnök volt a tavaszi show-ban. Azt, hogy mivel nem értett egyet, azt nem kívánta részletezni.

Forrás: TV2

„Ami a Sztárban sztár most szeptemberben induló sorozatát illeti, hónapokkal ezelőtt megkérdezte a TV2 kreatív vezetője, vezetném-e az ideit, azt feleltem szó szerint: nem halnék bele, ha más csinálná, mert azt a műsort is nélkülem találták ki, és valljuk meg, belőlem, adottságaimból nem sokat profitált a műsor, papagájjá pedig nem szeretnék válni" – tette hozzá.

Koós János leparasztozta a vendégeket Klapka György esküvőjénhttp://www.life.hu/bulvar/20140624-koos-janos-enekes-leparasztozta-a-vendegeket-klapka-gyorgy-eskuvojen.htmlKoós János ajándéknak szánt műsora rosszul végződött, az énekes nehezen tűrte, hogy a vendégsereg nem veszi komolyan a produkcióját. TV + Bulvár--Dukai Regina szexi bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20140624-dukai-regina-modell-parjaval-feczesin-robert-focistaval-torokorszagban-belekben-nyaral-luxusban.htmlA modell párjával, a focista Feczesin Róberttel végre kettesben tölthet pár napot és hol máshol tennék ezt, mint egy gyönyörű helyen.TV + Bulvár--Mesés! Vajna Timit boszorkánnyá választottákhttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vajna-timit-andy-vajna-producer-felesege-boszorkany-lett-egy-jotekonysagi-rendezveny-utan.htmlKülönleges címet szerzett magának Vajna Timi, aki egy jótékonysági programon vett részt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.