Speciális nyaralójában fog pihenni Fodor Zsóka

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
Barátok közt nyaraló nyaralás Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szeretne, az idén nem valószínű, hogy eljut a tengerpartra Fodor Zsóka, a Barátok közt sorozat egykori Magdi anyusa. Marad a Balaton, ahol speciális nyaralója szolgálja a kényelmét.

Imádja a tengert Fodor Zsóka, mégis a Balatonnál tölti a nyarat, és ott is csak pár napig marad. Egyszerűen nem lesz rá ideje!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Örvényesen vettem egy mobilházat, így legalább van élővíz, ahol úszkálhatok nyáron. Sajnos nem lesz időm messzebbre utazni, nyáron is lesz egy premierem, majd július közepétől augusztus közepéig próbálok Sopronban, és még forgatok is. Amikor nem próbálok, egyéb kötelezettségem van, vásárlókkal kell találkoznom. Látva ezt a szoros beosztást, nem hiszem, hogy találok olyan irodát, aki pont abban az időpontban tud utazást biztosítani, amikor ráérek. De legalább a Balatonra lejutok. Remek nyaralóm van, amit Angliából hoztak. Ebben gyárilag minden megtalálható volt, beépített kandalló, gáztűzhely, beépített vízágyszerű fekvőhely, fürdőszoba, így nem kellett bajlódnom vele. Most csináltattam fölé cseréptetőt és ezzel meghosszabbítottam a verandát. Egyszerűen imádom, még a tengerért is kárpótol" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.