Gyönyörű képet osztott meg nyaralásáról Dukai Regina

Dukai Regina beluga bálna nyaralás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell Törökországban nyaral, ahol csodálatos belugákkal sikerült közös fotót készítenie. Irigykedünk!

Ahogy a Life.hu is megírta, a magyar lány jelenleg Törökországban, Belekben nyaral párjával, a focista Feczesin Róberttel. Bikinis és vízipipás képei után most egy delfináriumban készült fotóval dicsekedett el: hófehér delfinekkel fotózkodott, sőt, még együtt is úszkált velük. Az arcára van írva, mennyire élvezte a találkozást Regi! :)

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Mi is az a beluga?

A beluga vagy fehér delfin az emlősök osztályának a cetek rendjébe, ezen belül a narválfélék családjába tartozó Delphinapterus nem egyetlen faja.Az Északi-sark környéki tengerekben honos. A beluga cet testhossza 370-430 centiméter, ritkán 5 méter fölött is lehet. A szemek kivételével egész teste tejfehér, így semmilyen más cetfélével nem téveszthető össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.