Julia Roberts miatt halt meg a testvére? Íme a búcsúlevél

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk -
halál búcsúlevél Julia Roberts öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, a színésznő februárban veszítette el szeretett féltestvérét, Nany Motes-t, akinek túladagolás okozta hirtelen halálát.

Négy hónappal a tragédia után nyilvánosságra került Nancy búcsúlevele, melyben leírja, hogy Julia taszította őt mély depresszióba - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk

Feljegyzései szerint ha vele bármi történik, akkor minden a férjére, Johnra szálll majd. Minden tulajdona a férfit illeti, beleértve a kutyáját, Lucy-t is. "Az anyám, és az úgynevezett testvérem nem kapnak semmit, csak azt az emléket, tudatot, hogy ők azok, akik a legmélyebb depresszióba taszítottak, oda, ahol még sosem jártam korábban."

Korábban Roberts így nyilatkozott az elhunytról:

„Szívfájdalom, ami történt. Nincsenek rá szavak, min mentünk keresztül az elmúlt időszakban. De még a legelkeseredettebb helyzetben is meg kell találni a módját, hogy túléljük, mint egy család"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.