Osvárt Andrea arisztokratikus marad

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu -
napozás műsorvezetőnő Osvárt Andrea Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tombol a nyár, Osvárt Andrea nem gyarapítja a napimádók táborát. A színésznő bőre a nyár végén is hófehéren ragyog.

Vajon fél a naptól vagy inkább a napsugarak által megpirított bőr öregedésétől tart a szép színésznő? A Life.hu-nak elárulta!

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

„Amikor elkezdtem színészkedni az első dolog az volt, amire felhívták a figyelmemet, hogy a fehér bőr kamerabarát. Ugyanakkor fontos a fiatalság megőrzésében, hisz a nap sugarainak kitett bőr öregít a legjobban. Azóta ehhez tartom magamat és elég jól bevált a naptól való tartózkodásom, ugyanis 35 éves koromra még nincsenek mély ráncaim. Régi, letűnt kor státuszszimbólumának tartom a barnaságot. A korábbi századokra is inkább a hófehér bőr volt jellemző, láttunk valaha arisztokratákat barnára sülve? Engem pedig nem vonz, hogy mutogassam, mennyire szépen sikerült lebarnulnom egy egzotikus nyaralás alkalmával, már nem ezzel mutatod meg, hogy jól élsz, van pénzed elutazni tengerpartra. Akár egy belvárosi szoláriumban is ugyanazt az eredményt elérheted. Most, hogy a Balaton partján vezetem majd a M1 reggeli műsorát, jól felkészülök naptejjel, 30-as és 50-es faktorszámúval kenem majd magam" – árulta el a színésznő, aki azért elmerészkedik majd a tengerpartra is, az öccsét szeretné meglátogatni Ibizán.

Kunovics Katinka kislányát csak a neten látta még az apukájahttp://www.life.hu/bulvar/20140701-kunovics-katinka-egykori-romantikos-enekesno-kislanyat-katikat-csak-a-neten-latta-meg-az-apuka.htmlHárom hónapos lett Kunovics Katinka kislánya, aki már a család harmadik generációjaként viseli a Kati keresztnevet. A Romantic egykori énekesnője egyedülálló anyaként neveli a kicsit és nem azért, mert rosszban lenne a baba apukájával.TV + Bulvár--Bombatestet villantott Szandihttp://www.life.hu/bulvar/20140702-szandi-bikinis-fotot-tett-fel-a-facebookjara.htmlSiófokon nyaralt családjával Szandi, az önfeledt bohóckodás képei a Facebookra is felkerültk. TV + BulvárOrigoDurva! Így még nem láttad Pásztor Annáthttp://www.life.hu/bulvar/20140702-pasztor-anna-az-anna-the-barbies-enekesnoje-ismet-felelmetes-kobrava-valtozott-a-volt-fesztivalon.htmlAz Anna & the Barbies énekesnője ismét extrém jelmezbe bújt, hihetetlen, mit ki nem talál ez a nő. Pásztor Anna félelmetes kobraként lépett színpadra a Volton.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.