Sarka Kata: "Nem való a fejemre a korona"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata korona Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nemcsak a kezében tartotta, de titokban fel is próbálta a Miss World Hungary koronáját. Miért ekkora szám az egykor szépségversenyen második helyet elért Katának a korona? Kiderítettük!

Nem bírta ki Sarka Kata, hogy ne illessze a fejére a Miss World Hungary koronáját és ne készítsen egy fényképet a rendkívüli alkalomról. A sajtótájékoztatón csak a kezében fogta a különleges darabot, és amikor később nem figyelt rá senki, gyorsan felpróbálta.

Forrás: FB Rákosi Annamária


"2007-ben a Miss Universe versenyen indultam, ahol második helyezett lettem, és ezzel a Budapest legszebb lánya különdíjat is megkaptam. Az én fejemre nem került korona, mint most a Miss World szépségverseny második és harmadik helyezettjének, akkor csak a királynő viselhetett koronát. Amikor a fejdíszt először a kezembe vettem érdekes érzés fogott el, és amikor felpróbáltam azonnal éreztem, hogy nem az én fejemre való. Egyszerűen más a fejformám hozzá. Most úgy gondolom, hogy abban az évben jogosan adták Bónai Ildikónak, és korona nélkül is boldog vagyok, hogy első udvarhölgy lehettem" – nevetett Kata.

Visszalépett a legegzotikusabb szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-visszalepett-a-szepsegkiralyno-jelolt-a-miss-world-2014-szepsegversenyrol.htmlKét héttel ezelőtt kiválasztották azt a 22 legszebb lányt, akik bejutottak a Magyarország szépe, a Miss World 2014 szépségverseny döntőjébe. A csütörtöki, hivatalos bemutatásukon már kevesebben vettek részt és eltűnt a legegzotikusabb induló, az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐk pályáznak a Magyarország legszebb lánya címrehttp://www.life.hu/bulvar/20140623-miss-world-hungary-2014-magyarorszag-legszebb-lanyainak-listaja.htmlJúlius végén az M1-en látványos gálaműsor keretein belül választják meg azt a szerencsés lányt, aki a Magyarország egyik legszebbjének járó koronát viselheti egy évig, és képviselheti majd hazánkat a Miss World 2014 szépségversenyen. A hétvégén lezajlottak az elő- és középdöntők, és újra bebizonyosodott, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon.TV + BulvárOrigoSzépségkirálynővel randizgat Baronits Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-baronits-gabor-ungar-aniko-buvesz-fia-gombos-alizzal-randizik.htmlLapinformációk szerint újra randizgat Baronits Gábor, aki korábban elárulta, hogy a magas lányokra bukik.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.