Rákosi Annamária másolatot csináltat a koronájából

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
korona Miss World Hungary Rákosi Annamária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2013 cím birtokosa hamarosan elbúcsúzik szeretett koronájától. A szépségkirálynő azonban nem szívesen válik meg azoktól a daraboktól, amiket igazán megszeretett.

Annamária az elmúlt egy évben nagy becsben tartotta a koronáját, a nappalija közepén helyezte el. Július 20-án viszont tovább kell adnia a fejdíszt a következő királynőnek, amikor meválasztják, hogy ki lesz Magyarország legszebb lánya 2014-ben. A szépség az utóbbi időben egyre több időt fordít arra, hogy gyönyörködhessen a koronájában, és úgy érzi, lélekben készen áll a lemondásra. Addig is a tiarával fekszik, alszik, eszik-iszik. Hogy könnyebb legyen az örök búcsú, egy igazán kreatív ötlettel állt elő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagy becsben tartom a koronámat, egész évben központi helyet foglalt el a nappalimban egy nagy selyempárnán. Rendszeresen a fejemre tettem, és beálltam vele a tükör elé, csodáltam a szépségét. Ilyenkor feltört belőlem a tavalyi, örökre az emlékezetembe vésődött pillanat, milyen hátborzongató, ugyanakkor csodálatos érzés volt, amikor kimondták a nevemet. A barátnőim is rendszeresen felpróbálják, számukra is felemelő érzés a fejükön tudni, annak ellenére, hogy nem ők nyerték. Július 20-án én fogom majd átadni a királynőnek, azaz a fejére illeszteni. Már előre fáj a szívem, milyen is lesz, amikor utoljára a kezembe veszem és tudom, hogy el kell búcsúznom tőle. Hiányozni fog! De hogy könnyítsek az érzéseken különös terveket szövögetek. Szeretnék csináltatni egy másolatot, természetesen nem ilyen értékes kövekkel. Örülnék neki, hogy amikor szülő vagy nagyszülő leszek, meg tudnám mutatni a lurkóknak. Fontos, hogy lássák, mit értem el az életemben. Igen, én ezt megnyertem" - osztotta meg velünk gondolatait a leköszönő királynő.

/1407/K_z_l201473151138Sarka Kata: "Nem való a fejemre a korona"http://www.life.hu/bulvar/20140703-sarka-kata-felprobalta-a-miss-world-hungary-koronajat.htmlSarka Kata nemcsak a kezében tartotta, de titokban fel is próbálta a Miss World Hungary koronáját. Miért ekkora szám az egykor szépségversenyen második helyet elért Katának a korona? Kiderítettük!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huEgy év után sem pakol ki a tavalyi szépségkirálynő, Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/bulvar/20140702-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-nem-pakol-ki-pedig-lejart-a-szerzodese.htmlEgy hete lejárt a tavalyi szépségverseny után egy évig tartó hallgatási idő - most már lenne lehetősége Kocsis Korinnának, hogy ígéretéhez híven kipakoljon a Miss World Hungary 2013 szépségverseny kulisszatitkairól. Mégsem teszi.TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: Visszalépett a legegzotikusabb szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-visszalepett-a-szepsegkiralyno-jelolt-a-miss-world-2014-szepsegversenyrol.htmlKét héttel ezelőtt kiválasztották azt a 22 legszebb lányt, akik bejutottak a Magyarország szépe, a Miss World 2014 szépségverseny döntőjébe. A csütörtöki, hivatalos bemutatásukon már kevesebben vettek részt és eltűnt a legegzotikusabb induló, az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.