Horvátországban lett szépségkirálynő a magyar lány

Forrás: facebook/Mokka -
Mokka magyar lány korona szépségverseny Horvátország népviselet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orcsik Darinka nyerte a Horvátországon kívüli horvát lányok szépségversenyét.

Horvát származású magyar lány nyerte a Horvátországon kívüli horvát lányok szépségversenyét, így először került Magyarországra horvát szépségkirálynői korona. A verseny fontos pontja volt a népviselet, így nem meglepő, hogy a több mint százéves ruhában szereplő lányt választották a legszebbnek, aki bácskai sokác népviseletét mutatta meg a zsűrinek és a közönségnek.

Forrás: facebook/Mokka

„Hercegszántói horvát családba születtem, ezért fontosak számomra a hagyományok. A tradíció végigkísérte az életemet. A zsűri pontozta a népviseletet, hogy milyen méltósággal viseljük, tudunk-e horvátul, milyen a sminkünk, hajunk, az eredetiség volt a lényeg" – mondta a lány a Mokkában, aki úgy gondolja, ruhájának is köszönheti, hogy megnyerte a versenyt.

Pataky Attila kiszámolta: 5 millióval lóg neki a bankjahttp://www.life.hu/bulvar/20140707-pataky-attila-az-edda-frontembere-5-millio-forintot-var-vissza-bankjarol-a-devizatorvenynek.htmlAz Edda frontembere úgy gondolja, végre fellélegezhet, mert a kormány devizahiteleseket segítő törvénye kapcsán csökkenhet a törlesztőrészlete.TV + Bulvár--Tovább haknizik Alekosz a cikis Facebook-sztorivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140706-alekosz-a-valovilag-gyoztese-mark-zuckerberg-facebook-levelezes.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alekosz hadat üzent a Facebooknak és Mark Zuckerbergnek, mondván hadd legyen már 5000-nél több ismerőse. Lécci!TV + Bulvár--Debreczeni Zita: „Lehet, hogy mindig rossz embert szerettem"http://www.life.hu/bulvar/20140630-debreczeni-zita-mindig-rossz-ferfit-szeretett.htmlA ma már egyre inkább fotózással foglalkozó modell őszintén válaszolt az olykor a magánszféra határait feszegető kérdésekre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.