Berényi Miklós nyári szünet sorozat börtön Fókusz (tévéműsor) Barátok közt robbanás folytatás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat főszereplői arról meséltek, mi történik karakterükkel a nyári szünet után. Vajon Miki végleg a rácsok mögött marad, és Krisztiánt maradandó sérülés érte?

Ahogy a Life.hu is megírta, a Barátok közt csak egyhetes szünetre megy nyáron július 7-e és 11-e között. A sorozatban a nyári szünet előtt minden a feje tetejére állt. Mikit letartóztatták, Krisztiánt bombatámadás érte, Kinga betoppan a gyermekével... Azt, hogy kivel mi történik a folytatásban, a Fókuszban a színészek találgatták.

Elagyabugyálták az Animal Cannibalsthttp://www.life.hu/bulvar/20140707-animal-cannibals-egyuttes-kikapott-az-mtk-focistajatol.htmlKét ifjú hölgy alaposan elagyabugyálta az Animal Cannibals tagjait a VOLT fesztiválon.Tettlegességre ezúttal nem került sor, csak a legújabb őrület, a teqball-meccsen kaptak ki a fiúk a profi lányoktól.TV + BulvárOrigoPikáns! Erotikus modell lett ÉNB Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140708-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-mongol-szarmazasu-sztarja-erotikus-fotozason-vett-reszt-ahol-egy.htmlRégóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.TV + BulvárRTLKLUBEgyedi szörfdeszkán feszít Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20140707-bodi-sylvi-modell-szexi-piros-baywatchos-furdoruhaban-pozolt-egyedi-tervezeso-szorfdeszkaja-mellett.htmlA gyönyörű modell baywatchos fürdőruhában, vadiúj szörfdeszkája mellett pózolt, amit az ő elképzelései szerint készítettek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.