Magyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?

Miss World szavazás szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?

A mi barna, szolid arcú szépségeink helyett a sokkal karakteresebb vonásokkal rendelkező, gyakran egzotikus lányok vitték haza a világversenyről a koronát és a dicsőséget hazájuknak.

Tavaly, 2013-ban a 63. Miss World 2013 versenyen Balin Rákosi Annamária indult, aki a legszebb 20 lány közé sem jutott be, a győztes a Fülöp-szigeteki Megan Young lett.

Rákosi Annamária és Megan Young 2013-ban Forrás: Tv2, AFP

A kínai Ordoszban rendezett Miss World 2012 szépségversenyen Cserháti Tamara már az elődöntő előtt kiesett, a házigazdák szépsége, Jü Venhszia kapta a koronát.

Cserháti Tamara és Jü Venhszia 2012-ben Forrás: Tv2, AFP

2011-ben Londonban a 21 éves Miss Venezuelát, Ivian Sarcost választották a Miss World világverseny győztesének. Az első tizenötbe ekkor sem jutott be a magyar lány, Szunai Linda a 122 induló között a 28. helyet tudta csak megszerezni, Hajdú Péter szerint kizárólag kontyba tűzött hajviselete miatt.

Szunai Linda és Ivian Sarcos 2011-ben Forrás: AFP

Ezek után felmerül a kérdés, szerinted melyik lányból lehet nemzetközi szépségkirálynő. Mi kiválasztottunk négy olyat, aki nem áll távol a nemzetközi trendektől, de a végső döntést rád bízzuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.