élelmiszeripar prémium kolbász Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Fradi-vezér, sikeres üzletember és sorozatsztár az élelmiszeriparba is betörne: egészséges, „tiszta" kolbászt árulna. A következő lépés a "berkis" alsógatya?

Jön a Berki-kolbász! Az Édes Életből jól ismert celeb, aki szeret őszintén beszélni a millióiról és a sikerről, most újabb jól jövedelmező bizniszbe szállt be. Ezúttal prémium kategóriás kolbásszal lépne a piacra – írja a Bors. A Facebookra feltöltött fotója alapján szívesen dolgozik azon, hogy a legjobb termékhez adja a nevét.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Dolgozunk a legjobb 'tiszta' kolbászon, csirkés zöldfűszeres, amit testépítők, diétásan étkezők, egészségesen táplálkozók is bátran fogyaszthatnak" – írta ki Berki, aki a lapnak azt mondta, csak olyan dologhoz adja a nevét, amihez lojális tud maradni, és amiben hisz is.

„Azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amiket reklámozok, nap mint nap használom is. Így biztosan nem lesz majd hajegyenesítő zselém vagy potencianövelőm, de nem kizárt, hogy rövidesen Berki néven parfüm vagy férfi karóra jelenik meg, a vasalt heréim kapcsán pedig arra is rájöttem, hogyan lehet optikailag nagyobb méretet létrehozni egy okos alsógatyával. A rajongók talán már nem is olyan sokára Berki alsóban feszíthetnek" – magyarázta.

Berki Krisztián egy fiút kért szülinapjára Pamelátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140709-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-egy-kisfiut-szeretne-kapni-szuletesnapjara-pamelatol.htmlAkinek mindene megvan, mit lehet neki venni? - ezt a kérdés feszegette Pamela, amire az Édes Élet sztárja frappáns választ adott. Jöhet a második baba?TV + Bulvár--Óriásit kaszál Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20140707-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-tobbet-keres-mint-gesztesi-karoly-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai. Állítólag.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián pórul járthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-berki-krisztiant-elsodorta-a-viz-raftingolas-kozben.htmlRaftingolás közben felborult Krisztiánék csónakja, az erős sodrás pedig elragadta Berkit. Az Édes Élet kamerái persze megint pont a közelben voltak... Naná! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.