Ganxsta Zolee focivébé Dukai Regina fociVB Istenes Bence döntő futball világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este eldől, ki nyeri a 2014-es focivébét. Argentína és Németország válogatottja csap össze. A két válogatott legnagyobb drukkereit az esélyekről és a vébéhangulatról kérdeztük.

Istenes Bence, az RTL Klub és a Music FM műsorvezetője gyermekkora óta versenyszerűen futballozik és ezt a tudományát be is mutatta a héten rendezett Pepsi Funball Partyn, ahol Dukai Reginával labdazsonglőrködtek. Bence, mivel tíz évig Németországban élt, nem kérdéses, hogy kinek drukkol a hétvégi döntőn.

Forrás: pepsi FUNBALL

„A barátaimmal fogom nézni a meccset egy kivetítős helyen. Végig a németeknek szurkoltam. Egyértelműen ők az esélyesebbek, szépen játszottak és ez az eredményeken is látszott. Bár ez a világbajnokság elég gyengére sikeredett, örülök, hogy a kedvenc csapatom ott van a döntőben" – mondta Bence.

Ganxsta Zoleeról mindenki tudja, hogy ő már tiszteletbeli argentin és az országból származó barátai szerint már többet tud hazájukról, mint ők maguk. Így szinte természetes, hogy Zolee kinek drukkol.

Forrás: facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény

„Vasárnap az argentin és magyar barátaimmal nézzük a döntőt egy pubban. Aznap egy focis programra is hivatalos vagyok az egyik bevásárlóközpont parkolójába, ezért majd ott a közelben keresünk valami jó helyet, ahová beülünk" – kezdte Zolee, aki 50-50 százalékos esélyt ad mindkét csapatnak. „Szarok a németekre! De tény, hogy jobb csapat. Ennek ellenére nem lehet leírni az argentinokat, mert eljutottak idáig és okozhatnak meglepetést. Ha nyernek, borzalmasan nagy bulit csapunk az argentin tesókáimmal" – tette hozzá Zolee. Ide kattintva megtudhatod, a többi magyar sztár kinek drukkolt a vébén!

A magyar celebek is vébélázban égnek - nekünk elárulták, kinek szurkolnak http://www.life.hu/bulvar/20140624-a-magyar-sztarok-is-kovetik-a-futball-vilagbajnoksagot-megkerdeztuk-berki-krisztiant-der-henit.htmlMegkérdeztük a sztárokat, ők melyik csapat mellett tették le a voksukat. A Life.hu legnagyobb meglepetésére a hölgyek is képben voltak, Berki Krisztián pedig ezúttal az esélytelenek mellé állt. TV + Bulvár--Futball vb: napi 15 perc dolgozói csevej a munka kárárahttp://www.origo.hu/allas/aktualis/20060808futball.htmlNémetországban a futball világbajnokság alatt a GDP 0,4 százalékával romlott a termelékenység a lazább munkatempó és a hosszabb, nem a munkához kötődő beszélgetések miatt. A Hohenheimi Egyetem kutatói 50 német város 904 lakóját kérdezték.AktuálisNeymar-nak véget ért a világbajnoksághttp://www.life.hu/news/20140705-foci-vebe-hatserulese-miatt-neymar-szamara-befejezodott-a-vilagbajnoksag.htmlCsigolyatörést szenvedett a pénteki negyeddöntőben Neymar, a brazilok sztárcsatárja, így a válogatottnak a labdarúgó-világbajnokság hátralévő részében nélkülöznie kell a játékost - jelentette be a csapat orvosa, Rodrigo Lasmar.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.