Az RTL Klub összes nagyágyúját elvinné a TV2?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kolosi Péter TV2 Istenes Bence Ördög Nóra Lilu RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a Németország-Brazília meccsen kívül Ördög Nóra csatornaváltása borzolta a kedélyeket és még tovább szította a TV2 és RTL Klub közötti nyilatkozatháborút. Elindultak a találgatások, vajon hogy érinti fiatalabb kolléganője érkezése az eddig TV2-s szupersztár Liptai Claudiát, aki aztán decens nyilatkozatban méltatta Ördögöt. Sebestyén Balázs pedig miután sarkos véleményt fogalmazott meg, a Morning Show-ban ríkatta meg egykori kolléganőjét.

A Bors információi szerint az RTL Klub több nagyágyúját is csábította a TV2. Ami persze nem túl meglepő, ugyanis a kereskedelmi tévék fennállása óta bevált gyakorlat ez. A legnépszerűbb arcok az évek során több csatornán is feltűnnek, emlékezzünk csak, Liptai is az RTL Klubnál kezdte.

Nos, most Nóra átigazolása után Sebestyén Balázs is előrukkolt a nyilvánvalóval, ő is kapott már ajánlatot a konkurens csatornától.

"Az anyagi és szakmai megbecsülés természetesen fontos egy ilyen döntés meghozatalakor, de ha valaha váltok is, biztos nem így fogom tenni" - jelentette ki erkölcsi fölényét hangsúlyozva Balázs. Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter pedig arról beszélt, tudott róla, hogy Sebestyénen kívül például Lilut és Istenest is megkörnyékezte a konkurencia.

Őket is vitték volna? Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Volt, aki fel is hívott egy ilyen megkeresés után, és elmondta: az RTL Klub jelenlegi nehéz helyzetében úgy érzi, erkölcsi kötelessége velünk maradni" - nyilatkozta, majd megragadta az alkalmat, hogy kicsit ekézze a TV2-t. Kolosi úgy látja, a TV2-nek nem csak saját ötlete, de saját maga által kinevelt sztárja is alig van.

Most Kolosi és György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója a sajtón keresztül vív nyilatkozatháborút:

"Meglepődnének az RTL Klubnál dolgozó kollégák, ha tudnák, kik és milyen formában jelezték, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk" - vágott vissza György Bence. Ez persze vagy így van, vagy nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.