Hoppá! Újra itt a Schobert-Rubint-klasszikus

Forrás: Schobert Norbi/Facebook -
Rubint Réka szex Schobert Lara alkohol Schobert Norbi sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre felbukkan a neten a ma már túlzás nélkül klasszikusnak számító videó, amelyben Rubint Réka és Schobert Norbi a Szigetre látogat... és kommentál... és iszik... majd összegez. Mi, a Life.hu-ban is nem egyszer láttuk már a csodás felvételt, de bármikor - tényleg bármikor - élvezni tudjuk újra.

Maradandó örökséget hagytak ránk az Index egykori újságírói, amikor hét évvel ezelőtt megörökítették az update-házaspár első, bizonytalan lépéseit a Szigeten. Biztosan te is láttad már a felvételt, de ha mégsem, akkor klikk az alábbi videóra. Sírvaröhögős.

Mi is megnéztük újra. Nos, az alábbi mondatokat akár pólóra is lehetne nyomtatni, igazi szigeti biznisz lehetne belőle, de el tudjuk képzelni - mondjuk modern népművészeti alkotásként - az ágyunk felett falvédőn is. De leleményesebb óvszergyártó-cégek is kölcsönözhettek volna tőlük szlogent... Íme, 5 aranyköpés Schobertéktől.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

1. Így indult:
"Én nem szeretném, ha a kislányom mondjuk itt vesztené el a szűzességét, percinggel jönne haza vagy az előbb látott fiatalembertől teherbe esne. Én a Larát agyaonütném, ha ide kijönne" (Réka)

2. Alakul a buli:
"Úgy képzelem el, idejönnek a lányok, beütik a nyelvpiercinget és odaadják a szüzességüket legalább harminc embernek... úgy szexelnek, hogy négy napig nem fürdenek..." (Norbi)

3. Ez lehet a tetőpont:
"Félek, hogy a lányom bekap valami drogot, mert megkóstoltatják vele és önkívületi állapotban befogadja például itt a bal oldali fiatalember spermáját..." (Norbi)

4. Réka is elkapja a fonalat:
"Nézd meg a körmét, érdemes ráközelíteni, te mondjuk mit szólnál, ha a lányodat egy ilyen ujjazná?" (Réka)

5. Egy vödör mojito után Norbiék is megenyhültek:
"Most már láttuk, hogy ez egy tök jó buli lehet, az ember kulturáltan jól tudja magát érezni ...Így már tök jó, ha itt lennénk, lenne előttünk egy jó kis ropogós csülök vagy libatepertő vagy mojito egész éjszaka itt állnék." (Réka) "Megvan a konklúzió, a sziget nem rossz, ha be vagy rúgva, de attól még hogy azt mondom, jó a Sziget, ne hugyozzanak le." (Norbi)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.