Tolvai Reni végre nyaralni utazik Kállay-Saunders Andrással

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Balaton Sound Kréta nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni megfürdött volna a Balatonban, ha már leutazott a Balaton Sound egyik rendezvényére koktélokat keverni. A hideg miatt a fürdőzés elmaradt, így az énekesnő alig várja augusztus elejét, amikor végre elutazhat a tengerpartra pihenni. Ráadásul szerelmével, Kállay-Saunders Andrással!

Először járt a Balaton Soundon Reni, aki sajnálta, hogy a hideg miatt nem tudott megfürdeni a tóban. Úgy tervezte, hogy estig marad, hozott volna fürdőruhát is magával, de mindez elmaradt. Így továbbra is nagyon várja az augusztus elejét, amikor végre fürödhet, ráadásul a tengerben.

Forrás:Life.hu

"Végre sikerült egy időpontot találnunk, amikor mindketten szabadok leszünk Andrással. Megkérdeztük a koncertszervező irodát, hogy melyik lenne az a hét, amikor elmehetünk, mert nincs fellépésünk. Szerencsére ilyet nem találtak, viszont egy olyat igen, ahol 2 -2 fellépést kellett lemondani és áttenni egy másik időpontra. Befizettünk egy krétai nyaralásra, napsütésre, fürdőzésre és pihenésre vágyom, és hogy végre kettesben legyünk" - árulta el Reni, aki nemrég robotnak öltözött, most viszont tökéletes fesztiválruhában jelent meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.