Inába szállt a születésnapos szépségkirálynő-jelölt bátorsága

Balaton Sound Magyarország Szépe születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Soundon köszöntötték fel versenyzőtársai Szigligeti Ivettet, a Magyarország Szépe királynő-jelöltjét, aki szombaton töltötte be a 18. életévét. A tortának igen, az ezt követő ajándéknak már nem annyira örült.

Ivett délután még vidáman zumbázott a többi Magyarország Szépe jelölttel, akik ellepték a sportszerekkel teli standot a kondizó, kigyúrt fiúk örömére. A csinos lányok látványa egykettőre odavonzotta a fesztivál férfiait, akik nemcsak a végre előbukkanó napsugarakat élvezték, de a ritmusosan mozgó szépségek látványa is melengette őket.

/1407/_gy_f201471341148

A mozgást egy közös, diétásnak mondható vacsora követte, saláta csirkemellcsíkokkal, majd utána egy kis dőzsölés következett.

A barna hajú Ivett itt még nagyon örült a meglepetésnek Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A verseny szervezői meglepetéstortával kedveskedtek a születésnaposnak, aki nem számított a köszöntésre, szinte könnyekig hatódott a figyelmességtől. Nem azért, mert nem ehetett belőle, a szigorú diéta ellenére minden lány bátran falatozhatott az édességből. Igaz, ha Sarka Katán múlt volna, akkor nem kellett volna megállniuk pár falat után.

„Látszik, hogy nem én rendeltem a tortát, nem cukormentes” - nevetett Kata.

És csak ezután jött a hab a tortán. Ivett egy bungee jumping ugrást kapott ajándékba, amiből köszönte szépen, de nem kért. Helyette Hubert Alexandra vetette magát a mélybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.