Főszereplő távozik a Barátok köztből

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bozsek Márk sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kihívásokra vágyik, ezért öt és fél év után otthagyja a sorozatot Bozsek Márk. 

Márk jó ideje tagja már a Barátok közt csapatának, ám úgy érzi, változásra van most szüksége, mielőtt belefásulna a munkába. A 26 éves srác már nem forgat a Barátok közt csapatával.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Szabit alakító Márk az RTL Klub Fókuszában nyilatkozott először a döntéséről, és elmondta azt is, a sorozatban nőtt fel igazán, és rengeteget tanult az évek során. Még nem tudja, mihez kezd, nincs kizárva az sem, hogy külföldön folytatja tovább. Abban azonban biztos, mindegy, mi vár rá, a zene komoly szerepet kap az életében.

Emlékszel még?

Márk a tavalyi X-Faktorból is hirtelen távozott. Hogy miért, arról ebben a videóban mesélt.

Mázli híres lett! A Life.hu jóskutyájának „gyerekeit" Csézy nevelihttp://www.life.hu/bulvar/20140716-csezy-ket-kolyokvizslat-vett-akiknek-a-life-hu-joskutyaja-mazli-az-apja.htmlCsézy két tündéri vizslát vett magához a minap. Kiderült, hogy a kölykök apja Mázli, a brazíliai focivébé egyik szerkesztőségi jóskutyája. Olyan büszkék vagyunk! :)TV + BulvárOrigoVáltás! Oláh Ibolyától megvált zenekarahttp://www.life.hu/bulvar/20140716-olah-ibolyatol-a-megasztar-egykori-enekesetol-megvalt-zenekara-karmapirin-es-lecsereltek-ot-szakos.htmlAz érces hangú Ibolya helyére a szintén ex-megasztáros Szakos Andrea érkezett a Karmapirin zenekarba – olvasható az együttes rajongói oldalán.TV + Bulvár--Az Édes Életben forgatnak Détár Enikőék?http://www.life.hu/bulvar/20140716-detar-eniko-es-parja-a-tv2-edes-eleteben-forgathat.htmlReality-szereplő lesz Détár Enikő? Lapinformációk szerint minden bizonnyal. Alig várjuk. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.