Nyomozók hallgathatják ki Kállay-Saunders Andrást

gyilkosság késszúrás barát kihallgatás rendőrség Amerika Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrást brutálisan meggyilkolt barátja ügyében hallgatják ki amerikai rendőrök, mert ilyen esetekben az áldozat kapcsolatrendszerét is feltérképezik.

Ahogy Life.hu is megírta, Kállay-Saunders András nagymamája elvesztése után most barátját, Nicholas Allen Pottsot gyászolja, akivel több késszúrással végzett gyilkosa. A 27 éves Nicholas szörnyű kínok között halt meg a coloradói Grand Junction városának utcáján. Az eset hajnali négy órakor történt, miután Lee McDonald – a feltételezhető gyilkos – inzultálni kezdte a floridai fiút, aki futva menekült, és a környékbeli házak ajtaján kopogtatva könyörgött segítségért, de senki nem nyitott neki ajtót. Végül ott halt meg agyonszurkálva, vérbe fagyva az utcán – írja a Bors.

Forrás: facebook/Kállay-Saunders András

A feltételezett gyilkost letartóztatták, de Kállay-Saunders – mint az áldozat egyik barátja – számíthat rá, hogy megkeresik az amerikai nyomozók.

„Gyilkossági esetekben általában feltérképezik az elhunyt kapcsolatrendszerét, és valóban elképzelhető, hogy épp ezért akár ügyfelemet is megkereshetik" – mondta a lapnak Kállay-Saunders András ügyvédje, dr. Magyar György, aki azonban hozzátette: ha van gyanúsított az ügyben, akkor erre kevés az esély.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.