R. Kárpáti Péter a halállal foglalkozik

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
halál sorozat R.Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a Berényi Andrást alakító színészt 14 év után kiírják a Barátok köztből. A színész azóta a halál kérdésével foglalkozik.

R. Kárpáti Péter anno nem leplezte csalódottságát, hogy búcsút kellett mondania a sorozatnak. Ma már elmondása szerint túllépett a múlton, és csak a jövőre koncentrál. Új elfoglaltságokat keresett, melyek betölthetik a szereppel megszűnő űrt. A halállal foglalkozik.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"A kollégáimmal azóta is tartom a kapcsolatot, és sokukkal már évek óta jó barátságot ápolok. Én örülök annak, hogy olyan projekteken tudok dolgozni, amik igazán érdekelnek, és ezzel sokat adhatok az embereknek. Az ismeretterjesztés számomra hasonlóan fontos, mint a szórakozatás" - árulta el Péter.

A színész új vizekre evezett, és jelenleg egy dokumentumfilmet forgat a halálközeli élményekről, mely mély gondolatokkal és szakértők bevonásával lesz teljes. Az ötvenperces sorozatokból álló film levetítéséről már folynak tárgyalások különböző tévécsatornákkal, de addig is rengeteg előadást tervez, hogy minél többen ismerkedjenek meg a témával.
„A film nem ezoterikus, és nem vallási vonalon, hanem tények alapján készül. Van egy érdekes jelenség, melyet az egész világon ismernek és számon tartanak. Ez a halálközeli élmény, mely egy nagyon érdekes témakör, és ennek bemutatását tűztem ki magam elé."

Balázs Klári elárulta: jó gének és jó életszínvonal kell a szépséghezhttp://www.life.hu/bulvar/20140717-balazs-klari-jo-eletszinvonalaval-magyarazta-a-maga-es-korda-gyorgy-szepseget.htmlBalázs Klári és Korda György a mai napig színpadon áll, ezért sok gondot fordítanak külsejük karban tartására.TV + BulvárOrigoBorosnak már nem kell Bochkorhttp://www.life.hu/bulvar/20140716-boros-lajos-vogaval-all-ossze-egy-uj-radiomusorban-bochkor-gabort-mar-nem-kell-nekik.htmlBoros Lajos Vogával áll össze és egy új, fizetős rádióműsorban nyomják majd a show-t. Bocsi kimaradt a buliból.TV + Bulvár--Váltás! Oláh Ibolyától megvált zenekarahttp://www.life.hu/bulvar/20140716-olah-ibolyatol-a-megasztar-egykori-enekesetol-megvalt-zenekara-karmapirin-es-lecsereltek-ot-szakos.htmlAz érces hangú Ibolya helyére a szintén ex-megasztáros Szakos Andrea érkezett a Karmapirin zenekarba – olvasható az együttes rajongói oldalán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.