Magyarország Szépe: Hatalmas változáson ment keresztül a szépségkirálynő

Miss World Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legszebb lányának választották meg Kulcsár Edinát, aki gyönyörű arcát nem kizárólag a természetnek köszönheti. A korábban több szépségversenyen is felbukkant lány pár éve még egészen más külsővel próbálta megszerezni a legszebbnek járó koronát.

Szinte csak a neve alapján ismerni rá egy pár évvel korábban készül fényképen Edinára, aki az elmúlt években már több szépségversenyen is megfordult. Először a 2009-es Miss Plastic versenyen bukkantunk rá, ahol 23 évesen a közönségdíjat és az első udvarhölgy címét szerezte meg az akkor még sötétbarna hajú, egészen más arcformával rendelkező szépség.

A modellként dolgozó, de kéz- és lábápoló műköröm szakmával is rendelkező lány akkor azt nyilatkozta, hogy csak minimális korrekciót végeztek rajta, az orrát formázták szebbé, ezért indulhatott el a műnők megmérettetésén.

Forrás: Miss Plastic

2012-ben a Miss Éden szépségverseny legszebbjének járó korona az ő fejére került. Ekkor már hasonlított mai külsejére, orrát sokkal vékonyabbra szabta a plasztikai sebész és a haja is világosabb lett.

Forrás: Miss Éden

Ugyanebben az évben egy újabb koronával gyarapodott a gyűjteménye, Miss Acquaworldnek is megválasztották.

Forrás:Acquaworld

Tavaly pedig ő lett a Miss Hungary szépségverseny második legszebb lánya, pedig agyonsminkelt arcával, sötétre festett hajával szinte elvesztette minden természetes báját.

Forrás: Miss Hungary

A Magyarország Szépe 2014 versenyen ismét világosabb hajjal szállt harcba a koronáért és sikerrel. Nemcsak a szakmai zsűri, de a közönség is őt találta a legszebbnek. Edina nem titkolja, hogy a harmadik sebészeti beavatkozásnak köszönheti gyönyörű arcát és fitos orrát.

"Csak az orromat műttettem meg, viszont csak a harmadik operáció után nyerte el ezt a formáját. Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna. Az orvos először elrontotta, másodszor, amikor korrigálni próbálta még csúnyább lett. Végül dr.Kárász Róbert tette rendbe harmadszorra. Nagyon hálás vagyok neki, mert a természetes vonásaim megmaradtak. A számat csak egyszer, másfél évvel ezelőtt töltettem fel, de miután 3 hónap után felszívódott az anyag, az orvos azt mondta, hogy nincs rá szükségem. Azóta természetes, eredeti vonala van. De semmi mást nem csináltattam meg magamon" - árulta el nevetve Edina.

Forrás: Facebook/Magyarország Szépe

Magyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: Visszalépett a legegzotikusabb szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-visszalepett-a-szepsegkiralyno-jelolt-a-miss-world-2014-szepsegversenyrol.htmlKét héttel ezelőtt kiválasztották azt a 22 legszebb lányt, akik bejutottak a Magyarország szépe, a Miss World 2014 szépségverseny döntőjébe. A csütörtöki, hivatalos bemutatásukon már kevesebben vettek részt és eltűnt a legegzotikusabb induló, az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huInába szállt a születésnapos szépségkirálynő-jelölt bátorságahttp://www.life.hu/bulvar/20140713-szigligeti-ivett-magyarorszag-szepe-jeloltet-koszontottek-a-balaton-soundon.htmlA Balaton Soundon köszöntötték fel versenyzőtársai Szigligeti Ivettet, a Magyarország Szépe királynő-jelöltjét, aki szombaton töltötte be a 18. életévét. A tortának igen, az ezt követő ajándéknak már nem annyira örült.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.