Magyarország Szépe: Kiköpött Mila Kunis az egyik királynőjelölt

Mila Kunis Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aston Kutcher várandós kedvesére, a csodaszép Mila Kunisra hasonlít a Magyarország Szépe verseny egyik indulója, Kulcsár Edina.

Kisérteties hasonlóságot fedeztünk fel Mila Kunis és Kulcsár Edina között, aki dédnagymamájával érkezett a középdöntőre. A Life.hu szavazásán 57%-kal mindenkit megelőző budapesti szépséget félhomályban akár össze is keverhetnénk a világsztár kedvesével, aki éppen babát vár. Edina hasa viszont nem gömbölyödik, pedig tavaly júliusban eljegyezték, így a családalapítás sem állhat messze tőle. A Miss World 2014 döntője vasárnap este kerül a M1 képernyőjére, ahol élőben követheted, hogy melyik lány fejére kerül a legszebbnek járó korona.

Inába szállt a születésnapos szépségkirálynő-jelölt bátorságahttp://www.life.hu/bulvar/20140713-szigligeti-ivett-magyarorszag-szepe-jeloltet-koszontottek-a-balaton-soundon.htmlA Balaton Soundon köszöntötték fel versenyzőtársai Szigligeti Ivettet, a Magyarország Szépe királynő-jelöltjét, aki szombaton töltötte be a 18. életévét. A tortának igen, az ezt követő ajándéknak már nem annyira örült.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: Visszalépett a legegzotikusabb szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-visszalepett-a-szepsegkiralyno-jelolt-a-miss-world-2014-szepsegversenyrol.htmlKét héttel ezelőtt kiválasztották azt a 22 legszebb lányt, akik bejutottak a Magyarország szépe, a Miss World 2014 szépségverseny döntőjébe. A csütörtöki, hivatalos bemutatásukon már kevesebben vettek részt és eltűnt a legegzotikusabb induló, az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.