Őrangyalt kapott Vastag Csaba

Forrás: Erdőhegyi Brigitta -
musical Erdőhegyi Brigitta Vastag Csaba Casanova őrangyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szőke, nagyon csinos őrangyal próbálja feltámasztani Vastag Csaba lelkiismeretét. Ő nem más, mint Erdőhegyi Brigitta énekesnő.

Vastag Csaba őrangyalt kapott, mégpedig Erdőhegyi Brigitta személyében.Az énekesnőt választották Csaba spirituális társának a Casanova Night című musicalben, amit augusztus 2-án mutatnak be a Velencei Viziszínpadon. A Casanova bőrébe bújt Csabának szüksége is van valakire, aki próbálja a helyes útra terelgetni, ugyanis a darabban többek között egy meztelenül is szereplő szűz lány, Pajor Noémi ártatlanságát veszi el, szinte a színpadon.

Forrás: Erdőhegyi Brigitta

„Mivel a darabban Casanovának leszek az őrangyala, így a legtöbb jelentem Vastag Csabával van. De a többi darabban szereplő táncossal és énekessel is nagyon jó együtt dolgozni, kölcsönös tisztelettel viszonyulunk egymáshoz. A hangulat vidám, laza és pozitív, várakozással teli. Csaba nem csak a darabban, a próbákon is igazi motorja a produkciónak. Igazi Casanovához méltón odafigyel
arra is, hogy minden kolléga élvezze a közös munka minden pillanatát" – mesélte Brigitta, aki a prózai műfajban most próbálta ki magát először.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.