Hacktion Dobó Kata Lengyel Tamás sorozat Anger Zsolt Fapad (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fapad címen indul új magyar sorozat, amely várhatóan 24 részes lesz, a főszereplők közt feltűnik majd Dobó Kata is.

A Fapad című sorozat a közmédia valamely csatornáján lesz majd látható. A forgatások már elindultak. A szereplők között ott lesz a Hacktionből is ismert Anger Zsolt, Lengyel Tamás (Jóban Rosszban, Munkaügyek), Dobó Kata és Lengyel Ferenc – írja az Origo.hu.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Az alapsztori szerint dokumentumfilm forog egy induló légitársaságnál, megvalósításban olyasmi sorozat várható, mint a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation, az USA-ban 2009 óta megy). További érdekességeket a sorozatról az Origón olvashatsz!

Magyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség http://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-csaladjaban-a-szepseg-csaladi-orokseg.htmlKulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huR. Kárpáti Péter a halállal foglalkozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140717-r-karpati-peter-a-halallal-foglalkozik.htmlKét évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a Berényi Andrást alakító színészt 14 év után kiírják a Barátok köztből. A színész azóta a halál kérdésével foglalkozik.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoNem sok textil takarta Tóth Gabi testéthttp://www.life.hu/bulvar/20140720-toth-gabi-szinte-fedetlen-keblekkel-pozolt.htmlÚjabb klassz fotót találtunk Tóth Gabiról. És meg is mutatjuk... TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.