Palvin Barbit kivágták a Herkulesből

Forrás: Fórum Hungary -
trailer Hercules (film) Palvin Barbara Hollywood kivágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modellt alig lehet látni a nálunk készült hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.

Izgatottan vártuk Palvin Barbi szereplését a Hercules című, hazánkban készült produkcióban. Az előzetest már megmutattuk, amelyben fel is tűnik néhány másodperc erejéig a szépséges modell, aki Joseph Fiennes feleségét alakítja a filmben, de még ezt a snittet is kivágták a kész műből. A filmet július 24-től vetítik a mozikban.

Palvin Barbi a Herkulesben Forrás: Fórum Hungary

Részlet az Origo cikkéből: "Nagy csalódásunkra Palvin Barbara pont annyi szerepet kapott a történetben, mint egy váza. Még egy fehérnemű- vagy farmerreklámban is több szöveget kellett mondania, mint amit a Herkulesben a szájába adtak. Konkrétan egyetlenegy szót sem szól, és alig látszik többet a vásznon, mint amit már az előzetesben is láttunk, sőt, igazából kevesebbet látszik, mert a 11. másodpercnél lévő felnézős snitt bele sem került a filmbe."
Azt, hogy milyen magyar hírességek szerepelnek még a filmben, megtudhatod IDE kattintva!

Provokatív képen pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140722-palvan-barbara-nico-bustos-kamerai-elott-pozol-es-az-ujjat-nyalja.htmlTetovált férfiujjat nyalogat legújabb fotóján Palvin Barbara. A modell az Instagramjára töltötte fel titokzatos fotóját. TrendOrigoPalvin Barbi vallomása: "Jó lenne már egy pasi!"http://www.life.hu/bulvar/20140612-palvin-barbara-topmodell-magyar-pasira-vagyik.htmlVele egykorú barátaival mulatott a VIVA Comet-gálán a világhírű topmodellünk, Palvin Barbara, aki pár hete még Cannes-ban világsztárok társaságát élvezte. Bár a fiatal lány látszólag boldog és gondtalan, egy laza beszélgetés során elárulta, hogy a szíve néha szomorú, szerelemre vágyik.TV + Bulvár--Végre láthatjuk Palvin Barbit a Herculesbenhttp://www.life.hu/kult/20140414-palvin-barbi-magyar-modell-feltunik-a-magyarorszagon-keszulo-szuperprodukcio-a-hercules-elozeteseben.htmlA szépséges magyar modellt a Magyarországon készülő hollywoodi szuperprodukció, a Hercules előzetesében is megmutatták.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.