Tettekkel ad bizonyítékot szerelméről Rékasi Károly

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szerelem gondoskodás térdműtét Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda egy térdműtét után csak mankóval tud járni, ezért szerelme, Rékasi Károly az ölében viszi fel az emeletre, ha kell - mesélte a Blikknek a színésznő.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A londoni vakációnk után estem át egy régóta tervezett, de már halaszthatatlan műtéten. Sajnos nagyon régen a keresztszalag elszakadt a bal térdemben, ezért egyre gyakrabban kiugrott a térdkalácsom, majd porc is levált róla. Először a Mágnás Miska című operettben, tíz éve tettem vissza a saját térdemet a helyére, hogy végig tudjam csinálni az előadást. Egyre gyakoribbak lettek a fájdalmas mozdulatok, ennek ellenére kivártam a színházi évad végét" - mesélte Gerda, akinek két bemutatót és néhány előadást így is le kellett mondania a műtét miatt.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A tavaly összeköltözött szerelmespár azonban mindenben számíthat egymásra. "A kórház utáni első nap azonban nehéz volt, Karcsi az ölében vitt fel az emeletre, s meg kellett tanulnom mankóval lépcsőzni" - mondta a színésznő, akinek jobbulást kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.