Omega (együttes) verekedés Benkő László taxis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nap mint nap újabb és újabb információk látnak napvilágot a megvert omegások vs. taxis ügyben. A pénteki hírek szerint a zenészek és a sofőr békejobbot nyújtottak egymásnak, ám most már arról olvasni, csak Benkő békülne, a dobos, Debreczeni Ferenc nem.

Elképzelhető, hogy Benkő László akaratlanul is egy, az Omegán belüli ellentétnek ágyazott meg azzal, hogy kibékült a vele és dobos társával, Debreczeni Ferenccel összetűzésbe kerülő taxissal? - teszi fel a kérdést a Bors.

Forrás: Omega/Facebook/Benkő László

Az incidens súlyosabb sérültje, Debreczeni most akár elárulva is érezheti magát, ugyanis neki esze ágában sincs kibékülni a taxissal. A zenész az eset óta mindennap kórházba jár, és már látszik az orrtörés nyoma az arcán, a kezét pedig csak nehezen tudja használni.

A napilapnak ügyvédje nyilatkozött: "Ciki esetében szó sincs békülésről. Minket senki nem keresett meg ezzel kapcsolatban. A taxitársaságtól sem hívtak fel, pedig elsősorban a cég felel majd a beosztottja hibájáért. (...) Súlyos testi sértésről van szó. Ciki úgy érzi, ilyen mérvű agresszivitást nem lehet elnézni senkinek, hiszen eltört az orra, a karja és két foga meglazult. Ha túl is tenné magát ezen, akkor is megtörtént a feljelentés. Igaz, hogy a mentősök tettek bejelentést, de ettől függetlenül jogilag sem lehetséges a békülés. Közvádas ügyről van szó, így már csak az ügyészség dönthet úgy, hogy megszünteti az eljárást a taxis fiatalember ellen" - fejtette ki dr. Futó Barnabás.

Ez alapján tehát szinte kizárt, hogy a taxis elkerülje a büntetését. Ráadásul ha Debreczeni sérülése miatt elmarad Omega-koncert vagy egy másik dobossal lép fel a zenekar, beperelhetik a taxistársaságot, amely tovább hárítja a kárt a taxisra.

Elbúcsúzott egymástól Szabó Zsófi és Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140726-szabo-zsofi-es-sarka-kata-a-facebookon-bucsuzott-el-egymastol.htmlHurrá! Egy ideje ismét mindent megtudhatunk Sarka Kata és Szabó Zsófi barátságáról. Hajdúné drámai posztban tudatta a világgal, egy egy hónapig nélkülöznie kell barátnőjét, a szöszi színésznő pedig egy utolsó császármorzsával búcsúzott. TV + BulvárOrigoGyőzike ügyvédhez fordulthttp://www.life.hu/bulvar/20140726-a-tv2-edes-eletebol-kirugott-gaspar-gyozo-ugyvedhez-fordult-jogorvoslatert.htmlKezd követhetetlenné válni Gáspár Győző és a TV2 ügye. A felek mást és mást állítanak. Ami biztos: szerdán a TV2 közleményben tudatta, hogy nem tart igényt többé Gáspár Győző Édes Élet-beli szereplésére, ugyanis a showman durván szidalmazta és megrángatta a stáb egy fiatal szerkesztőnőjét. Győzike a hírre először úgy reagál, hogy kamu, később őpedig már arról beszélt, megtudta, hogy már két hete kiírták őket a napi sorozatból. Később a pszichiátrián kötött ki, majd ügyvédhez fordult. TV + Bulvár--Berki Krisztián megszabadul tetoválásátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140724-berki-krisztian-szabo-zsofi-ratetovalt-nevet-hodi-pamela-kedveert-tunteti-el.htmlAhogy annak idején megírtuk, Pamela kérésére Berki Krisztián eltávolíttatta magáról azt a tetoválást, amit még 2012-ben Szabó Zsófival közösen csináltatott. Ám kiderült, a művelet nem volt tökéletes, így most a TV2 Mokka adásában folytatták azt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.