Bulvárrap Hegyi Rolival: "Edinát jó sok pali feleségül venné"

Sarka Kata Gáspár Győző Omega Liptai Claudia Kulcsár Edina Magyarország Szépe bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu- ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!

Nos, ha többet is olvasnál az elmúlt hét sztárhíreiből, nálunk megteheted. Múlt vasárnap megválasztották Magyarország szépét, Kulcsár Edina boldogságát még az sem árnyékolja be, hogy a királynői teendői miatt az esküvője kicsit későbbre csúszik. Balhéban sem volt hiány: előbb arról olvashattunk, hogy az Omega két tagját megverte egy taxis, később Gáspár Győző és a TV2 konfliktusától izzott a net. Szinetár Dóra pedig Kordáékkal kapott hajba. A színésznőt meggondolatlan nyilatkozata keverte bajba, valószínűleg most már bánja, hogy előbb beszélt, mint sem gondolkodott volna. Celebnőink is kitettek magukért ezúttal is: Liptai Claudiát rövid barna, Sarka Katát pedig hosszú szőke hajjal leshettük meg. Hogy miért változtatták meg hajviseletüket? Cikkeinkből ez is kiderül.

Hegyi Roli az szjger.hu egyik állandó szerzője, RAPüzi rovatában olvasói leveleket rappel el. Már 14 éves korában saját rádióműsort vezetett. Tavaly jelent meg az első profi videoklipje, amelyek 2014 márciusában követett a második. Roli zsűritagja volt a Pély Barna nevével fémjelzett B the First tehetségkutatónak is, amelyben az ország legjobb sulizenekarait kereste az szjger.hu.

BulvárRAP Hegyi Rolival: "Felcsúszik a szoknya, minden száj ottmarad tátva"http://www.life.hu/bulvar/20140705-life-hu-heti-bulvar-es-sztar-hirek-osszefoglalo-hegyi-rolival.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + BulvárOrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Sarka Kata nem tudja nem kitenni a cicit"http://www.life.hu/bulvar/20140629-life-hu-heti-bulvar-es-sztar-hirek-osszefoglalo-hegyi-rolival.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.