Luxusporschét kapott Gáspár Evelin - apuka ajándéka

luxus autó Gáspár Győző Gáspár Evelin szülinapi ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Gáspár Győzőt cseppet sem rázta meg a TV2- től való botrányos távozása, sem a nem is olyan régen még javában tartó adóügyeivel kapcsolatos felhajtás. Ő adhat. És ha ad, hát nem aprózza el. Főleg, ha a lányairól van szó.  

A közösségi hálón osztja meg a nagyvilággal, mily pompás ajándékokkal kényezteti csemetéit. Először csak Virág szülinapi tortájára csodálkozhattak rá a rajongók, most pedig hoppá: apuka szuper ajándékkal lepte meg a nagyocskát. Miliós Porshe állt a házhoz. vagyis éppen fordítva, Evelin az, aki a luxusjárgányba ülve távozik.

Bár egyenlőre nem derült ki, hogy a Porsche Boxster cabrió bérelt járgány vagy Győzike ennél mélyebben nyúlt e zsebébe - az ajándék ajándék. Ne nézzük a fogát.

Győzike ügyvédhez fordult - Nyílt levelet is írthttp://www.life.hu/bulvar/20140726-a-tv2-edes-eletebol-kirugott-gaspar-gyozo-ugyvedhez-fordult-jogorvoslatert.htmlKezd követhetetlenné válni Gáspár Győző és a TV2 ügye. A felek mást és mást állítanak. Ami biztos: szerdán a TV2 közleményben tudatta, hogy nem tart igényt többé Gáspár Győző Édes Élet-beli szereplésére, ugyanis a showman durván szidalmazta és megrángatta a stáb egy fiatal szerkesztőnőjét. Győzike a hírre először úgy reagál, hogy kamu, később őpedig már arról beszélt, megtudta, hogy már két hete kiírták őket a napi sorozatból. Később a pszichiátrián kötött ki, majd ügyvédhez fordult. Sőt, közleményt is kiadott. TV + Bulvár--Győzike eladja a házat, így milliókért tanulhat külföldön Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20140706-gaspar-gyozo-gyozike-lanya-gaspar-evelin-milliokert-tanul-kulfoldon.html"1999 óta azért küzdök és dugdosom a pénzt a párnám alá, hogy Evelin egyszer külföldön tanulhasson és élhessen, hogy oktatásban részesüljön, amivel nagy karriert futhat be" – mondta Győzike a Blikknek.TV + BulvárOrigoJézus és Mária szobrot csináltat Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140627-jezus-es-maria-szobrot-csinaltat-gyozike-maga-es-bea-asszony-mintajara.htmlSenki, de senki az ég világon nem veheti fel a versenyt Gáspár Győzővel. A tök hülyeséget komoly arccal felvezetni versenyben ő a tuti király. Alekosz, aki szintén nagy kedvencünk, sehol nincs ehhez képest.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.