Seres Dániel Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Többé nem szerepel a sorozatban.

A Tamás atya szerepével a sorozatból már egyszer kiírt Száraz Dénes ma este ismét távozott a Jóban Rosszbanból. A színész jó ideje a rosszfiút, Balázst alakította. Eddig. Dénessel egyébként még a tavasszal közölték, hogy karaktere kifulladt, így megválnak tőle, ezúttal végleg.

Forrás: Redlemon

"Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Seres Danival pedig jó párost alakítottunk ezekben a helyzetekben, hiszen mindketten mozgékony gyerekek vagyunk" - emlékezett vissza a közös forgatásokra a színész, aki most leginkább arra vár, hogy az őszi színházi munkái beinduljanak.

A mai Jóban Rosszban epizód érdekessége, hogy ebben látható - a jelenleg szabadságát töltő - Szabó Zsófi ominózus brutális hajvágatós jelenete is.

Emlékeztek még arra, hogy amikor a Jóban Rosszban sorozatban szerepet vállalt Dénes, honnan volt ismerős az arca? Nekünk úgy rémlett, hogy egy országimázs filmben szerepelt, de utána néztünk, és nem. Az országos ismertséget egy - sokak által jópofának tartott, márok szerint rém irritáló - sörreklám hozta meg neki. Felidézzük:

Tanulóévek

Száraz Dénes a minap a Life.hu-nak idézte fel a színiakadémián töltött éveit. "Az a két év a nagybetűs budapesti életbe való belépést jelentette. 18 évesen kerültem Szlovákiából Budapestre és kezdtem meg a tanulmányaimat. Fel kellett vennem a nagyvárosi ritmust, meg kellett szoknom, hogy egyedül élek egy albérletben" - nosztalgiázott a színész, aki azóta a Jóban Rosszban sorozat kapcsán sok nő kedvence lett.
Keseredni látszik Détár Enciék Édes Élete?http://www.life.hu/bulvar/20140728-detar-eniko-es-parja-ma-mar-lathato-a-tv2-edes-eleteben.htmlEljött a pilllanat, amire lázasan vártunk: ma este láthatjuk először Détár Enikőt és párját a TV2 Édes Életében. És máris itt a dráma: a gerlepár kapcsolatát, kettejük megbonthatatlan egységét kikezdte a forgatás. Na, persze. TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoMegint kiírják a Jóban Rosszbanból Száraz Dénesthttp://www.life.hu/bulvar/20140430-szaraz-denest-aki-tamas-atyat-alakitja-harmadjara-is-kiirjak-a-joban-rosszban-sorozatbol.htmlMár kétszer kellett távoznia a sorozatból, most kiderült, ismét kiírják az egyik legnépszerűbb karaktert.TV + Bulvár--Embertelen kihívások elé állítja magát Száraz Déneshttp://www.life.hu/bulvar/20130515-szaraz-denes-a-joban-rosszban-szinesze-a-hatarait-feszegeti.html A Jóban Rosszban színésze a Life.hu újságírójának elmesélte, milyen érzés lefutni 60 kilométert és megküzdeni önmagával.TV + Bulvár








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.