Kifúrták Cookyt a munkahelyéről

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Music Fm dj Cooky Chris Lake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteghet Cooky a világhírú top Dj-ktől! A múlt héten Chris Lake átvette az uralmat a Music FM stúdiójában, Cooky műsorában. A francia műsorvezető ráadásul David Guettát is meghívta.

A világhírű top Dj-knél már szokássá vált, hogy a magyarországi fellépésük előtt ellátogatnak a 89.5 Music Fm stúdiójába. Ezúttal a brit származású szupersztár, Chris ugrott be egy órára Cooky műsorába és vette ki a francia kezéből a műsorvezetést.

Forrás: FB Cooky

"Azonnal felforgatta a megszokott rendet. Furcsa volt őt látni a keverőpult mögött, miközben én csak buliztam a stúdióban. Chris picit durvább zenét nyomott, mint én szoktam, de neki lehetett. Legközelebb csak David Guettának adnám át a helyemet. Őt személyesen is ismerem, találkoztunk a Balaton Soundon, ahol felismert, beszéltem vele pár percet .Ekkor említettem neki a meghívást. Reméljük, előbb-utóbb ő is játszik majd nálunk. Jöjjön csak ide az a francia! Sohasem lehet tudni, kinek kell átadnom a helyemet. Jó kapcsolatban vagyok több világsztárral is, mint a világhírű DJ. Bob Sinclar. Ki tudja, mit hoz a jövő, bárki beugorhat a műsoromba! Jó lenne, ha valamelyik nagy világszár tényleg eljönne, nagyon örülnék neki " – nevetett Cooky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.