Keseredni látszik Détár Enciék Édes Élete?

Fotó: Mudra László - Origo -
Détár Enikő TV2 forgatás szerelem Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a pilllanat, amire lázasan vártunk: ma este láthatjuk először Détár Enikőt és párját a TV2 Édes Életében. És máris itt a dráma: a gerlepár kapcsolatát, kettejük megbonthatatlan egységét kikezdte a forgatás. Na, persze. 

Sírunk. Ahogy a hétvégén Détár Enikő fiatal barátjának szerelmes szavai csaltak könnycseppeket a szemünkbe, most az aggódástól párásodik a tekintetünk. A TV2 Aktívja nagy elánnal harangozza be, hogy mától Détárék is az Édes Élet csapatát erősítik. De ez nem minden, azt is megtudhattuk: a pár kapcsolatát megviselte a forgatás. Nem kételkedünk benne, mint ahogyan abban sem, hogy a TV2 sorozata nem más, mint a spontaneitás művészete.

Fotó: Mudra László - Origo

Gyanús, nagyon gyanús ez a Győzike - Magyarázza a bizonyítványáthttp://www.life.hu/bulvar/20140728-gaspar-gyozonek-eltartasi-szerzodesbol-szerezte-a-luxus-porschekat.htmlNéhány napja a csapból is Gáspár Győző folyik. A múlt hét közepén a TV2 közleményben tudatta, hogy kirúgták Győzikét az Édes Életből. A showman ugyanis megrángatott egy szerkesztőnőt. Győző először úgy tett, mintha nem tudna a dologról, majd - állítólag - pszichiátriára került és közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy agresszívan viselkedett volna. Tegnap azonban már arról írhattunk, hogy Győző luxuskocsit vásárolt lányának, Evelinnek, ma pedig a kisebb Gáspár lány VIP-bulijának képeivel van tele a Facebook. TV + BulvárKifulladt Száraz Dénes karakterehttp://www.life.hu/bulvar/20140728-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-szaraz-denes-ma-szerepel-utoljara.htmlBár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Aki odavan a színészért, az semmiképpen ne hagyja ki a mai epizódot, mert többé nem látja a sorozatban.TV + Bulvár--Mikrochipet ültetnek Schumacher agyábahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-schumacher-agyaba-ket-zagrabi-orvos-darko-chudyt-es-vedran-deletist-mikrochipet-ultet-hogy-teljesen.htmlNem tudni, hihetünk-e a hírnek, mindenesetre egy horvát lap arról számol be, hogy két zágrábi idegsebészt kért meg Schumacher családja, segítsenek az egykori világbajnok felépülésében. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.