Önmagát simogatja VV Alexa

Forrás: YouTube -
VV Alexa erotika klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Alexának ismét sikerült nagyot alakítania! A VV6 különleges nevetésű szereplője egy videoklipben szerepel, de nem átlagos módon! Önmagát simogatja.

Nemcsak nekivetkőzött, de magához is nyúlt VV Alexa első videoklipjében, ahová alapvetően rappelni hívták. Egy kis simi itt, egy kis simi ott, és máris megnő a klipre kíváncsi fiatalok száma.

Forrás: YouTube

"Egy hónapja felvettük már a dalt, most készült el hozzá a klip. Botrányos? Lehet, de nekem tetszik. Igaz, anyukám is kiakadt tőle, amikor meglátta" - nyilatkozta a Life.hu-nak VV Alexa. "Egyáltalán nem zavar, hogy a testemet mutogatom, bár sokan ledagadtoztak. Gyerekkorom óta cukkolnak a vonalaimmal, amit én egyáltalán nem szégyellek. Jól érzem magamat a bőrömben. Lehet kritizálni, hogy magamat így mutogatom, de arról, hogy milyen iskolát végeztem el és mit tanulok senki sem beszél. Ha közszemlére teszem az idomaimat, akkor az mindenkit érdekel" - folytatta a lány, aki úgy tervezi, hogy lesz még folytatása a klipeknek. Egy komolyabb szerelmes és egy, a szakításról szóló fájdalmasabb dallal fog még minket megörvendeztetni.

Villalakók és videoklip

Nem VV Alexa az egyetlen, aki zenei karrierről álmodozott. VV Cristofel Kubai ritmus című remekműve alulmúlta VV Zsófi Rágógumi című klipjét, amely felejthetetlenként vonult be a poptörténelembe. VV Dorka karrierje indító dobásaként pár héttel ezelőtt adta ki első zenei alkotását. Alexa és Charlotte Médiabomba című mélyértelmű műve a Buddha-nyugalmú felhasználókat is kibillentette a lelki egyensúlyukból. Majkának és Young G néven VV Bécinek viszont sikerült megvetnie a lábát a könnyűzenei piacon.

Egy éve józan VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140717-vv-bauko-eva-egy-eve-rehabilitacios-kezelesen-vett-reszt-azota-nem-iszik-alkoholt.htmlKörülbelül egy éve unta meg botrányokkal tarkított életét VV Éva, bevonult a rehabra és azóta sem fogyaszt alkoholt. Az egykori valóságshow-szereplő akkor titkolni szerette volna, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, most azonban már büszkén meséli, 365 napja nem ivott. TV + BulvárOrigoMi van most velük? Így tengetik a mindennapjaikat a VV6 szereplőihttp://www.life.hu/bulvar/20140709-igy-elnek-most-a-valovilag6-szereploi-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-viki-vv-zsolt-vv-laci.htmlAurelio fülig szerelmes, Zsolt teng-leng, Zsófika tanulni akar, Viki munkát kapott az RTL Klub-nál, Laci egy alapítványnál tevékenykedik, emellett partikra járnak és egyelőre a haknikból élnek. A Life.hu újságírója a jövőről faggatta a valóságshow-hősöket.TV + Bulvár--VV Éva embereket toboroz a Big Brotherbe: nagyon mellé lőtthttp://www.life.hu/bulvar/20140710-vv-eva-egykori-villalako-a-big-brotherbe-hivta-gezut-aki-mar-volt-a-musorban.htmlAz egykori villalakó most a TV2-nél dolgozik, ahol az ősszel induló Big Brother 3-ba keresi a szereplőket. Felkereste BB Gézut is – Pikali Gerda volt férjét -, aki viszont már volt a Nagy Testvér házában.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.