Bevállalós! Zuhany alatt szelfizett Zimány Linda

csók Zimány Linda Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell nem akármilyen szelfivel lepte meg rajongóit közösségi oldalán. A zuhany nyilván alatt más dolga sem volt, mint szexi csücsörítős képet készíteni magáról.

Zimány Linda, aki nemrég a Jude Law-val váltott csókjával hívta fel magára a figyelmet, szereti a bevállalós szelfiket. Most intim pillanatáról készített szexi fotót és a zuhany alól jelentkezett be. Nos, a fotó leginkább a nesze semmi fogd meg jól kategóriába sorolható, de azért persze megmutatjuk. Amúgy valaki szólhatna Lindának, hogy a csücsörítés már nem menő!

Forrás: instagram/Zimány Linda
Így ünnepelt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20140727-jennifer-lopez-meztelen-selfievel-unnepelte-a-45-ik-szuletesnapjat.htmlMeztelen, fürdőkádban készülődős selfi-vel köszöntötte rajongóit a 45. születésnapján JL. TV + BulvárOrigoBulvárrap Hegyi Rolival: "Edinát jó sok pali feleségül venné"http://www.life.hu/bulvar/20140727-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-sarka-kata-liptai-claudia-omega-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu- ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + Bulvár--Luxusporschét kapott Gáspár Evelin - apuka ajándékahttp://www.life.hu/bulvar/20140727-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-bulvarceleb-lanya-luxusautot-kapott-ajandekba.htmlÚgy tűnik Gáspár Győzőt cseppet sem rázta meg a TV2- től való botrányos távozása, sem a nem is olyan régen még javában tartó adóügyeivel kapcsolatos felhajtás. Ő adhat. És ha ad, hát nem aprózza el. Főleg, ha a lányairól van szó. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.