Jóban Rosszban TV2 sorozat erőszak kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elegük lett az erőszakos jelenetekből a Jóban Rosszban nézőinek. A börtönsztori és a maffiaügyek nem mindenkinek nyerik el a tetszését.

Visszasírják a - ahogy fogalmaznak - kedves epizódokat a Jóban Rosszban nézői. A kedélyeket most Száraz Dénes kiírása borzolja, vagyis az, hogy mindezt véres képsorok kísérik. A kommentek alapján úgy tűnik, a sorozat rajongói a maffiaháború, a börtönbeli jelenetek és a szektasztori helyett inkább valódi kórházsorozatot látnának, mint a kezdetekkor. Szerettük volna megkeresni a 10 éve futó sorozat első epizódjainak egyikét, helyette az eredeti főcímet találtuk meg. Hű, de fura.

Valóban, a szerelmi bonyodalmak és a klasszikusabb kórházi esetek helyét az akciófilmbe és sci-fibe illő jelenetek vették át. A nézők kommentjeiből válogattunk.

"Sok a krimi benne, némelyik jelenet kezd félelmetes lenni. Nem borzongani akarunk ,kell a humor, kell az érzelem és nem a folyamatos vérfagyasztó akció! Remélem, valaki olvassa a véleményeket is!"

"Immár több hónapja nem nézem a sorozatot. Szerintem az erőszakosságával nagyon rossz irányba ment el!"

"Nagyon kedveltem ezt a sorozatot, de most valahogy nem igazán nyeri el a tetszésem. Erőszak, erőszak hátán! Nem elég a valóságban az a sok mocskosság? Még itt is azt nézzem? Hát nem, betelt a pohár, nem nézem tovább, minden kedves és jó szereplőt kiírnak belőle!"

A mesterkéltség felsőfoka az Édes Életbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140729-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-es-parja-kiss-peter-szerepelt.htmlTegnap arról már írtunk, hogy milyen izgatottan várjuk Détár Enikőék Édes Élet-beli antréját... Nos, túl vagyunk rajta, és már az első adás után bátran leírhatjuk, hogy ez a páros sem lesz életszerűbb, mint a többek.TV + BulvárOrigoGyanús, nagyon gyanús ez a Győzike - Magyarázza a bizonyítványáthttp://www.life.hu/bulvar/20140728-gaspar-gyozonek-eltartasi-szerzodesbol-szerezte-a-luxus-porschekat.htmlNéhány napja a csapból is Gáspár Győző folyik. A múlt hét közepén a TV2 közleményben tudatta, hogy kirúgták Győzikét az Édes Életből. A showman ugyanis megrángatott egy szerkesztőnőt. Győző először úgy tett, mintha nem tudna a dologról, majd - állítólag - pszichiátriára került és közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy agresszívan viselkedett volna. Tegnap azonban már arról írhattunk, hogy Győző luxuskocsit vásárolt lányának, Evelinnek, ma pedig a kisebb Gáspár lány VIP-bulijának képeivel van tele a Facebook. TV + BulvárGyőzike ügyvédhez fordult - Nyílt levelet is írthttp://www.life.hu/bulvar/20140726-a-tv2-edes-eletebol-kirugott-gaspar-gyozo-ugyvedhez-fordult-jogorvoslatert.htmlKezd követhetetlenné válni Gáspár Győző és a TV2 ügye. A felek mást és mást állítanak. Ami biztos: szerdán a TV2 közleményben tudatta, hogy nem tart igényt többé Gáspár Győző Édes Élet-beli szereplésére, ugyanis a showman durván szidalmazta és megrángatta a stáb egy fiatal szerkesztőnőjét. Győzike a hírre először úgy reagál, hogy kamu, később őpedig már arról beszélt, megtudta, hogy már két hete kiírták őket a napi sorozatból. Később a pszichiátrián kötött ki, majd ügyvédhez fordult. Sőt, közleményt is kiadott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.